Qf1o o4R 4mq
Categories:

Pipit Adelia – Cidro 3 (Official Music Live) Ancen Rogo Iki Ora Nggetih Senajan Tatu

Official Music Live from Pipit Adelia – Cidro 3

Download Music Stream by Musicfly : https://play.google.com/store/apps/details?id=id.maskamusikdigital.musicfly&showAllReviews=true

Sound Engginering by Maska Audio
Arrangement by Music Interactive
Songwritter by Faried DS
Videographer by Maska Crewaktif
Lighting by Maska Lighting

℗ & © Maska Music Records

Location : Bu Dandy Sky View
Support By : BARLEY DIVISION

Musisi :
Cuk : Ipung
Bass : Dika
Gitar : Deblong
Kendang : Cak Tembel
Drumer : Colopot
Kyboard : Hendra
Saxophone : Wahyu

Sound Engineer : Maska

Lyric :
Cidro 3

Ora Perpisahan Sing Dadi Getuning Atii…
Nanging Nyapo Mbiyen Kowe Tak Senengi…
Nyenengi Sliramu Gawe Loro Atiku
Getune Nyapo Mbiyen Ketemu …

Jare Kowe Wes Ngukir Jenengku…
Mbok Patri Ning Njero Atimu…
Yen Iling Mbiyen Karo Janjimu…
Tresnomu Mung Siji Yo Aku…
Ningopo Saikine Cidro…
Kabeh Omongmu Kuwi Gombal Mukiyo…

Sopo Wonge Sing Ra Bakal Tatu…
Nyenengi Wong Koyo Sliramu…
Ngomong Cinta Sayang Mung Ning Aku…
Janji Setiyo Sak Umur Uripmu…
Ningopo Sak Ikine Tego…
Ning Ngarep Moto Kowe…
Nggandeng Wong Liyo

Ho…ho…ho…ho…Keiris Atiku

REFF
Ancen Rogo Iki Ora Nggetih Senajan Tatu…
Mergo Roso Perihe …Ning Njero Dodoku…
Gulone Manis …Isih Manis Madu…
Mergane Sing Mbok Iris Atiku…

Sopo Wonge Sing Ra Bakal Tatu…
Nyenengi Wong Koyo Sliramu…
Ngomong Cinta Sayang Mung Ning Aku…
Janji Setiyo Sak Umur Uripmu…
Ningopo Sak Ikine Tego…
Ning Ngarep Moto Kowe…
Nggandeng Wong Liyo

Ho…ho…ho…ho…Keiris Atiku
Ancen Rogo Iki Ora Nggetih Senajan Tatu…
Mergo Roso Perihe …Ning Njero Dodoku…
Gulone Manis …Isih Manis Madu…
Mergane Sing Mbok Iris Atiku…
Ora Perpisahan Sing Dadi Getuning Atii…
Nanging Nyapo Mbiyen Kowe Tak Senengi…
Nyenengi Sliramu Gawe Loro Atiku
Getune Nyapo Mbiyen Ketemu …
Getune Nyapo Mbiyen Ketemu …

#Cidro3
#Pipit Adelia
#MusicInteractive​

FOR BUSINESS
WA : 085859995721 / Indro

Follow us :👇
Facebook : –
Instagram : @Music Interactive
Twitter : maska_pro01
Email : info@maskamusikdigital.com
Website : http://bit.ly/2SfBITq​

Subscribe : https://bit.ly/SubsMusicInteractive​

Music Interactive’s Entertainment’s Youtube is under management of:
dr.m, Indonesia’s 1st Certified & Official Youtube MCN
https://servicesdirectory.withyoutube.com/directory/pt-digital-rantai-maya-drm