Pk0geAKBLlkmq
Categories:

Ndarboy Genk – Dino Katresnan (Festival Suara Kerakyatan)

Ndarboy Genk – Dino Katresnan (Festival Suara Kerakyatan)

Dino Katresnan
Ciptaan : Daru Jaya (Ndarboy)

Info Mabes Balker :
https://linktr.ee/MabesBalker

Original Video clip Dino Katresnan :

Terimakasih atas subscribe, like, dan komentar dari kalian semua lur.
GAS POLL NDANGAK !

Thanks to :
Asmaralaya Art Production
https://www.instagram.com/asmaralaya_…
Volcano Production
https://www.instagram.com/volcano_pro/

Seduluran selawase, panjang umur dangdut cidro asmoro

Lirik: Dino Katresnan

Opo wae sing tak karepke
Ngancani aku mrono mrene
Nganti kudanan lali ra mantolan (ra mantolan)

Akeh sing godho sok sokan ker
Kowe ra tau nganggo skinker
Nanging tresnoku ora bakal kecer

Percoyo aku iki setiya
Ora koyo criping telo sing gampang remuk
Lan gawe kuciwo

Selamat hari berbahagia sayang
Tetep neng sandingku
Teka ning anak putu

Tresno iki pancen opo anane
Masalah rindu lan berjuang
Ben aku wae

Selamat hari berbahagia sayang
Tetep neng sandingku
Teka ning anak putu

Tresno iki pancen opo anane
Masalah rindu lan berjuang
Ben aku wae

#ndarboy #Dinokatresnan

========================================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: https://smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: https://smarturl.id/optimize