Categories:

Ndarboy Genk Feat. Damara De – Wes Bedo (Festival Suara Kerakyatan)

Ndarboy Genk Feat. Damara De – Wes Bedo (Festival Suara Kerakyatan)

Wes Bedo
Ciptaan : Dhe Baz

Info Mabes Balker :
https://linktr.ee/MabesBalker

Original Video Wes Bedo

Terimakasih atas subscribe, like, dan komentar dari kalian semua lur.
GAS POLL NDANGAK !

Thanks to :
Asmaralaya Art Production
https://www.instagram.com/asmaralaya_art_pro/
Volcano Production
https://www.instagram.com/volcano_pro/

Seduluran selawase, panjang umur dangdut cidro asmoro

Lirik : Wes Bedo

Saiki sikapmu wes bedo
Ora koyo pas pertama teko
Mbiyen kowe selalu perhatian
Hal sepele iso dadi guyonan

Saiki wes bedo cerito
Opo mungkin wes ono wong liyo
Mbiyen kowe selalu perhatian
Saikine kowe kakean alesan

Saiki we angel dihubungi
Story mbok privasi
Tak chating i mung centang siji
Kesel awakku ngenteni nganti wengi
Ora mbok balesi

Yen pancen kowe wes ra tresno
Tulung ngomongo
Ojo mung seneng gawe gelo
Tak tutup cerito aku pamit lungo
Timbang atiku loro

#Ndarboy #Wesbedo #DamaraDe
========================================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: https://smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: https://smarturl.id/optimize