Categories:

Ra iso aku bali ning sandingmu Lalekno tresnamu ( ROSYNTA DEWI – LALEKNO TRESNAMU ) #shorts

Official Live Music From – ROSYNTA DEWI – LALEKNO TRESNAMU
Subscribe to RC Music: https://smarturl.it/SusbcribeRCMusic
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Stream available on:
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Title : Lalekno Tresnamu
Voc : Rosynta Dewi
Songwritter : Rizky Anwar
Arrangement Music By : Royal Music
Lighting by : OK Lighting
Sound Engineer : Faskho Sengox
Mixing & Mastering : Deden Mahdyan
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Terimakasih buat kalian semua yang udah mampir dichannel Youtube RC music
Jangan lupa support kami dengan cara LIKE COMmENT SUBSCRIBE Dan klik tombol lonceng agar tidak ketinggalan vidio terbaru kami,,,,
DAN JANGAN LUPA SHARE VIDEO KAMI KE SOSMED KALIAN… THANK YOUUU
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
LIRIK

Naliko mbiyen bebarengan dadi siji
Kowe lan aku susah-seneng tetep dilakoni
Ning opo kowe tego nglalekke janji?
Sing tau mbok ucap ra ono bukti

Tekan saiki aku ra iso lali
Keloro ati iki nganti kepati-pati
Kowe ra rumongso opo sing wis tok lakoni
Segampang kuwi, kowe nglungani
Tanpo roso salah saiki koe teko

Ra iso aku bali ning sandingmu
Lalekno tresnamu, wes ajur kabeh rosoku
Cukup semene wae antara aku ro kowe
Dadekke pelajaran kanggo sak teruse
Lilakno aku, hu-hu-hu

Tekan saiki aku ra iso lali
Keloro ati iki nganti kepati-pati
Kowe ra rumongso opo sing wis tok lakoni
Segampang kuwi, kowe nglungani

Tanpo roso salah saiki koe teko

Ra iso aku bali ning sandingmu
Lalekno tresnamu, wes ajur kabeh rosoku
Cukup semene wae antara aku ro kowe
Dadekke pelajaran kanggo sak teruse
Lilakno aku, hu-hu-hu

Ra iso aku bali ning sandingmu
Lalekno tresnamu, wes ajur kabeh rosoku
Cukup semene wae antara aku ro kowe
Dadekke pelajaran kanggo sak teruse
Lilakno aku
Lilakno aku

#laleknotresnamu #Rosyntadewi #RoyalMusic
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Musisi :
1. Delva = Gitar Akustic Rhythm
2. Egy Fajar = Gitar Cuk
3. Wahyu”PAMAN” = Gitar Electric Lead
4. Wildan / Cak Yakup = Kendang/Ketipung
5. Firman = Keyboard
6. Adhityatommy = Drum Pad
7. Ardhi = Saxophone
8. Vicenza Totti = Bass
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Contact Person : +62 857-8407-7173

Follow RC Music :
Subscribe : https://smarturl.it/SusbcribeRCMusic
Facebook : https://www.facebook.com/royal.music.crown
Instagram : https://www.instagram.com/royal_music.id/
Tiktok : https://www.tiktok.com/@royalmusic.id