Categories:

DENNY CAKNAN X BAGUS GUYON WATON – KOK ISO YO ? SATRU 3 KEDISI’AN ( Official Live Music ) – DC MUSIK

Title: Kok Iso Yo
Voc : Denny Caknan x Bagus Guyon Waton
Cipt : Andry priyanta
====================

Prod. Denny caknan

All Team :
@aprizalws
@k_achriza
@dhimascomb
@poe_dewangga
@rollingskur
@ikhsanworry
@diddit._
@_samtompel
@wawanwanthix
@a.w.surya
@rendymarleyy
@rezha_vahlevie_s
@aldho99
@rootofbliss
@dika_wmd
@evanwmd
@nggolik
@sontilnganjuk
@arisdio82
@soepardi1103
@andhit_setyo
@ky_jenggot_madiun
@bayu_onyonk

Lirik ( Kok Iso Yo ):
Kok iso yo?
Kok tegel yo?

Opo salahku?
Ning endi luputku?
Wong sing ra sepiro
Koyo aku iki
Masalah asmoro, mung kebagian loro

Ditinggal lungo, alesan ra cetho
Mergo ngaboti tresno anyarmu sing liyo
Gusti, tulung paringono
Ati sing kuat (ati sing kuat)
Kanggo ngadepi asmoro ugal-ugalan

Wayah mongso udan teko (wayah mongso udan teko)
Howo adhem featuring-an loro
Durung siap nompo kenyataan
Kowe disanding wong liyo

Durung nganti garing lorone atiku
Uwis mbok tambahi kenyataan nggo ngadepi
Sliramu saiki disanding wong liyo
Tau nekat ku mencintaimu
Nanging kowe malah milih ngeboti tresno liyane
Ternyata aku dudu siji-sijine

Kok iso yo? (Kok iso yo?)
Kok tegel yo? (Kok tegel yo?)
Wong koyo aku
Masalah asmoro, mung kebagian loro
Tibo wayah mongso udan teko
Howo adhem featuring-an loro
Durung siap nompo kenyataan
Kowe disanding wong liyo

Durung nganti garing lorone atiku
Uwis mbok tambahi kenyataan nggo ngadepi
Sliramu saiki disanding wong liyo
Tau nekat ku mencintaimu
Nanging kowe malah milih ngeboti tresno liyane
Ternyata aku dudu siji-sijine

Kok iso yo?

=========================================================
Dukung terus channel @DC. PRODUCTION agar kita semangat dan produktif membuat vlog atau konten – konten terbaik dan eksklusif dengan konsep berbeda yang hanya ada di channel ini.

Silakan Subscribe dan aktifkan tombol lonceng supaya tidak ketinggalan video terbaru.

Trimakasih atas subscribe, like, dan komentar dari kalian semua. Salam NgeroadSampekTuwek

MUSIK & JOB: 081217088883 (WIRO)
———————————————————————–
JOIN GRUP:
https://www.instagram.com/tenananofficial/

#DENNYCAKNAN
#DCPRODUCTION
#GUYONWATON

Stay juga di Instagram:

OFFICIAL DC. PRODUCTION:
https://www.instagram.com/dc_production_official/

DENNY CAKNAN:
https://www.instagram.com/denny_caknan/

Copyright @2022
DC. PRODUCTION
#Ngawi, ID 63218

========================================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: https://smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: https://smarturl.id/optimize