Categories:

HAPPY ASMARA – KASMARAN ( Official Live Music ) waldjinah

Official Live Music From – HAPPY ASMARA – KASMARAN ( waldjinah )
Subscribe to RC Music: https://smarturl.it/SusbcribeRCMusic
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Stream available on: https://youtu.be/Rd20B89GzCA
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Title : Kasmaran
Voc : Happy Asmara
Songwritter : IS Haryanto
Arrangement Music By : Royal Music
Lighting by : OK Lighting
Sound Engineer : Faskho Sengox
Mixing & Mastering : JF Pro
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Terimakasih buat kalian semua yang udah mampir dichannel Youtube RC music
Jangan lupa support kami dengan cara LIKE COMENT SUBSCRIBE Dan klik tombol lonceng agar tidak ketinggalan vidio terbaru kami,,,,
DAN JANGAN LUPA SHARE LIKE MAUPUN VIDEO KAMI KE SOSMED KALIAN… THANKS YOUUU
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
LIRIK

Yen arep crito karo sopo
Yen ora crito, kok tambah nelongso
Oh soyo suwe kok ngene rasane
Sedino-dino kok ngatoni wae

Yen ora sambat wes ra kuat
Arep njaluk tulung, bingung lehku nembung
Tekan sok kapan iso ngendhem iki?
Kasmaran, kenyotan kepati-pati

Tindak-tanduke kalem ra digawe
Larang eseme nggregetake
Yo ben mung ngimpi ora popo

Yen ati iki iso dadi lego
Dheweke teko lan kondho yen tresno
Piya-piye aku pasrah lan lilo

Yen ora sambat wes ra kuat
Arep njaluk tulung, bingung lehku nembung
Tekan sok kapan iso mendhem iki?

Kasmaran, kenyotan kepati-pati
Tindak-tanduke kalem ra digawe
Larang eseme nggregetake

Yo ben mung ngimpi ora popo
Yen ati iki iso dadi lego
Dheweke teko lan kondho yen tresno
Piya-piye aku pasrah lan lilo

Tindak-tanduke kalem ra digawe
Larang eseme nggregetake

Yo ben mung ngimpi ora popo
Yen ati iki iso dadi lego
Dheweke teko lan kondho yen tresno
Piya-piye aku pasrah lan lilo
Piya-piye aku pasrah lan lilo

#kasmaran #happyasmara #RoyalMusic
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Musisi :
1. Delva = Gitar Akustic Rhythm
2. Egy Fajar = Gitar Cuk
3. Wahyu”PAMAN” = Gitar Electric Lead
4. Wildan / Cak Yakup= Kendang/Ketipung
5. Firman = Keyboard
6. Adhityatommy = Drum Pad
7. Wahyu Sax= Saxophone
8. Vicenza Totti= Bass
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Contact Person : +62 857-8407-7173

Follow RC Music :
Subscribe : https://smarturl.it/SusbcribeRCMusic
Facebook : https://www.facebook.com/royal.music.crown
Instagram : https://www.instagram.com/royal_music.id/
Tiktok : https://www.tiktok.com/@royalmusic.id