Categories:

Ndarboy Genk feat. Hendra Kumbara – Wegah Pisah

Ndarboy Genk feat. Hendra Kumbara – Wegah Pisah (Festival Suara Kerakyatan)

Wegah Pisah
Ciptaan : Hendra Kumbara

Info Mabes Balker :
https://linktr.ee/MabesBalker

Original Video clip Wegah Pisah :

Terimakasih atas subscribe, like, dan komentar dari kalian semua lur.
GAS POLL NDANGAK !

Thanks to :
Asmaralaya Art Production
https://www.instagram.com/asmaralaya_…
Volcano Production
https://www.instagram.com/volcano_pro/

Seduluran selawase, panjang umur dangdut cidro asmoro

Lirik: Wegah Pisah

Aku ndue jimat
Barang siji sing tak rumat
Senajan akeh sing ngemat
Tapi ku ra bakal khilaf

Senajan rodo tuo
Nanging aku kadung tresno
Snajan angel rumatane
Wes tak anggep bojo dewe

Wes akeh sing nakonke
Nanging ra tak gatekne
Yowes pie pie pie
Menowo wes jodone

Aku mung wegah pisah
Ora mergo rupiah
Sing tak goleki berkah
Penting manteb bismillah

Aku wes kadung nyaman
Mulo tak eman eman
Bendino tak panasi
Tak sawang karo cruput kopi

#ndarboy #WegahPisah #HendraKumbara

========================================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: https://smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: https://smarturl.id/optimize