wV 3nt DjWgmq
Categories:

Yeni Inka ft Kevin Ihza – Tresno Waranggono (Official Music Video ANEKA SAFARI)

SINGLE TERBARU FAREL PRAYOGA
Please watch: “Farel Prayoga – HUJAN (Official Music Video ANEKA SAFARI)”

Yang ingin dapat video sebelum di upload gabung disini :
** Whatsapp https://bit.ly/3Jsa4gs
** Telegram https://bit.ly/3JsTdKu –~–
.
Title: Tresno Waranggono
Artist: Yeni Inka ft Kevin Ihza
Songwriter: Nurbayan
Music Arrangement: Aneka Music

Mau Undang Aneka Music di acara kamu ??
For Job / Business Inquiries :
Aneka Music
Pimp. Abah Anton
CP : 0822 3100 0779 (Anam)

Follow juga kita disini yuk :
Tiktok ♪ : https://vt.tiktok.com/ZSJPrxkaG
Snack ♪ : http://sck.io/hvOG2cd0
Likee ♪ : https://l.likee.video/p/KIOzFO

Lyric : ( Tresno Waranggono )

Nelongso roso rasane tangis njroning atiku
Yen kelingan esem gemuyumu
Larasworo gending tresno gawe kangene atiku
Tansah eleng aku ro sliramu

Aduh kangmas sak tenane aku ngerti atimu
Ning wes pastine aku duk jodohmu
Pancen roso kari roso kudu lilo nggonmu nrimo
Lilakno aku nyanding prio lio

Ra keroso wes sewindu nggonku ora ketemu
Kegugah atiku krungu suwaramu
Aku mung bisa ndedungo waranggono sing tak tresno
Mugo biso urep tentrem mulyo

Tak tulis lakon tresnamu ning gending katresnanku
Tak tembangne saben kangen sliramu
Sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris
Taklakoni Kanti ikhlas ati

Wuyungku ngelayung ngemboro ing awang awang
Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang
Tumetes eloku deres mili ono pipi
Opo tresno iki pancen ra kudu nduweni

Wis lilakno aku kangmas wis cukup lalekno
Lelakon tresno iki bakal dadi crito
Tresno waranggono

***
Yuk Berlangganan Subscribe Channel Youtube kita yang lain :
http://bit.ly/anekasafaribts ( di balik layar proses shooting )
https://bit.ly/AnekaSafariTV ( channel khusus dangdut nostalgia )
https://bit.ly/AnekaSafariKaraoke ( channel khusus audio tanpa vokal )
selamat menikmati ..

Untuk Terjemahan Bahasa Indonesia ➡ Aktifkan SUBTITLE ..
Siapa yang punya kisah serupa seperti isi lagu ini silahkan cerita ambyarkan kolom komentar ..

***
Available download & streaming on :
iTunes ♪ : coming soon ..
Spotify ♪ : coming soon ..
Deezer ♪ : coming soon ..

Buy on Amazon : coming soon ..

Other Popular Video From Our Artist :
Lutfiana Dewi | http://bit.ly/LutfianaDewiPlayASR
Happy Asmara | http://bit.ly/HappyPlayASR
Nella Kharisma | http://bit.ly/NellaPlayASR
Jihan Audy | http://bit.ly/JihanAudyPlayASR
Vita Alvia | http://bit.ly/VitaAlviaPlayASR
Denik Armila | http://bit.ly/DenikArmilaPlayASR
Via Vallen | http://bit.ly/ViaVallenPlayASR
Syahiba Saufa | http://bit.ly/SyahibaPlayASR
Nanda Feraro | http://bit.ly/NandaFeraroPlayASR
Mahesa | http://bit.ly/MahesaPlayASR
Mala Agatha | http://bit.ly/MalaAgathaPlayASR

***
Connect with us:
Facebook : https://www.facebook.com/anekasafarirecords
Twitter : https://twitter.com/SafariRecordsID
Instagram : https://www.instagram.com/safarirecords/

Contact :
Tlp. : +62 852 3328 6688 ( Admin )
Email : info@anekasafari.com
Website : www.anekasafari.com

Copyright © 2022 Aneka Safari Records. All rights reserved.

#tresnowaranggono
#yeniinka
#kevinihza
#music
#anekasafarirecords

***
Yuk share link video ini di Facebook & Whatsapp kalian lur .. di era digital sawernya pakai subscribe dan klik lonceng, komentar yang banyak , dan share bagikan ke teman teman kalian .. matursuwun lur ..