Categories:

YENI INKA – ESEM LAN GUYUMU (OFFICIAL LIVE MUSIC) – DC MUSIK

#DCMUSIK #DCPRODUCTION

Title: Esem lan Guyumu
Voc : Yeni inka
Cipt : Jo Klitik
====================

Prod. Denny caknan

All Team :
@aprizalws
@k_achriza
@dhimascomb
@poe_dewangga
@rollingskur
@ikhsanworry
@diddit._
@_samtompel
@wawanwanthix
@a.w.surya
@rendymarleyy
@rezha_vahlevie_s
@aldho99
@rootofbliss
@dika_wmd
@evanwmd
@nggolik
@sontilnganjuk
@arisdio82
@soepardi1103
@andhit_setyo
@ky_jenggot_madiun
@bayu_onyonk

Lirik ( Esem Lan Guyumu ):
Esemmu lan guyumu
Biso nggawe senenge atiku
Suwe ra ketemu neng endi paranmu
Opo kowe isih eling aku

Janjimu lan tresnamu
Biso nggawe ayeme atiku
Nganti saiki kowe isih tak tunggu
Nganti kapan kowe ninggalke aku

Potomu neng kamarku
Neng atiku koyo kowe neng sandingku
Ngene rasane
Yen kangen kowe

Tresnaku yo mung kowe
Tak gowo nganti sak lawase
Aku ra bakal biso lali

Esem lan guyumu
Esemmu lan guyumu
Biso nggawe senenge atiku
Suwe ra ketemu neng endi paranmu
Opo kowe isih eling aku

Janjimu lan tresnamu
Biso nggawe ayeme atiku
Nganti saiki kowe isih tak tunggu
Nganti kapan kowe ninggalke aku

Potomu neng kamarku
Neng atiku koyo kowe neng sandingku
Ngene rasane
Yen kangen kowe

Tresnaku yo mung kowe
Tak gowo nganti selawase
Aku ra bakal biso lali
Esem lan guyumu

=========================================================
Dukung terus channel @DC. PRODUCTION agar kita semangat dan produktif membuat vlog atau konten – konten terbaik dan eksklusif dengan konsep berbeda yang hanya ada di channel ini.

Silakan Subscribe dan aktifkan tombol lonceng supaya tidak ketinggalan video terbaru.

Trimakasih atas subscribe, like, dan komentar dari kalian semua. Salam #NgeroadSampekTuwek

MUSIK & JOB: 081217088883 (WIRO)
———————————————————————–
JOIN GRUP:
https://www.instagram.com/tenananofficial/

#DENNYCAKNAN
#DCPRODUCTION

Stay juga di Instagram:

OFFICIAL DC. PRODUCTION:
https://www.instagram.com/dc_production_official/

DENNY CAKNAN:
https://www.instagram.com/denny_caknan/

Copyright @2022
DC. PRODUCTION
#Ngawi, ID 63218

========================================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: https://smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: https://smarturl.id/optimize