KHNnZ 09 momq
Categories:

WORO WIDOWATI – PENAKKE WAE (OFFICIAL LIVE MUSIC) – DC MUSIK

#DCMUSIK #DCPRODUCTION

Title: Penakke Wae
Voc : Woro Widowati
Cipt : Dian Wijayanto (Mergo Enak)
====================

Prod. Denny caknan

All Team :
@aprizalws
@k_achriza
@dhimascomb
@poe_dewangga
@rollingskur
@ikhsanworry
@diddit._
@_samtompel
@wawanwanthix
@a.w.surya
@rendymarleyy
@rezha_vahlevie_s
@aldho99
@rootofbliss
@dika_wmd
@evanwmd
@nggolik
@sontilnganjuk
@arisdio82
@soepardi1103
@andhit_setyo
@ky_jenggot_madiun
@bayu_onyonk

Lirik ( Penakke Wae ):
gek wingenani malem minggon ro kowe
tanganku tok genggem, jare tresnomu nggo aku
wingi kahanane sumringah tenan
lah kok saiki ngajak bubaran, alesanmu wagu tenan

koyo raono liyane neng kene
aku ora leren leh mikirke kowe
padahal kowe sing ngelarani aku
ninggalke aku milih wong liyo
sing mbok pikir bakal muyo

saiki kowe lagi seneng senenge
rono rene karo yangmu sing anyar kae
aku ning kene nambani loroku
sing ora mari mari hooo

saiki kowe lagi bungah bungahe
update status pamer yangmu sing anyar kae
penakke wae, aku dadi ngerti
tresnamu ra tulus suci

koyo raono liyane neng kene
aku ora leren leh mikirke kowe
padahal kowe sing ngelarani aku
ninggalke aku milih wong liyo
sing mbok pikir bakal mulyo

saiki kowe lagi seneng senenge
rono rene karo yangmu sing anyar kae
aku ning kene nambani loroku
sing ora mari mari hooo

saiki kowe lagi bungah bungahe
update status pamer yangmu sing anyar kae
penakke wae, aku dadi ngerti
tresnamu ra tulus suci

penakke wae, tak dongakne kowe
ayem tentrem saklawase

=========================================================
Dukung terus channel @DC. PRODUCTION agar kita semangat dan produktif membuat vlog atau konten – konten terbaik dan eksklusif dengan konsep berbeda yang hanya ada di channel ini.

Silakan Subscribe dan aktifkan tombol lonceng supaya tidak ketinggalan video terbaru.

Trimakasih atas subscribe, like, dan komentar dari kalian semua. Salam #NgeroadSampekTuwek

MUSIK & JOB: 081217088883 (WIRO)
———————————————————————–
JOIN GRUP:
https://www.instagram.com/tenananofficial/

#DENNYCAKNAN
#DCPRODUCTION

Stay juga di Instagram:

OFFICIAL DC. PRODUCTION:
https://www.instagram.com/dc_production_official/

DENNY CAKNAN:
https://www.instagram.com/denny_caknan/

Copyright @2022
DC. PRODUCTION
#Ngawi, ID 63218

========================================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: https://smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: https://smarturl.id/optimize