PPiTKwpFRwsmq
Categories:

VITA ALVIA – SALAH PILIH (OFFICIAL LIVE MUSIC) – DC MUSIK

VITA ALVIA – SALAH PILIH (OFFICIAL LIVE MUSIC) – DC MUSIK
#DCMUSIK #DCPRODUCTION #SALAHPILIH

Title: Salah Pilih
Voc : Vita Alvia
Cipt : Alan Kasaji & Daru Jaya
====================

Prod. Denny caknan

All Team :
@aprizalws
@ham_wib
@K_achriza
@dhimascomb
@poe_dewangga
@rollingskur
@ikhsanworry
@diddit._
@rizqisandita
@wawanwanthix
@a.w.surya
@rendymarleyy
@rezha_vahlevie_s
@aldho99
@rootofbliss
@dika_wmd
@evanwmd
@ronalhrnt
@nggolik
@sontilnganjuk
@arisdio82
@soepardi1103
@andhit_setyo
@bayu_onyonk

Lirik ( Salah Pilih ):
Jaremu aku mung siji sijine
Sing bakal mbok tresnani sak lawase
Nanging opo bukti Kabeh mung sewates janji
Nyatane ono sing liyo ning mburi.

Yen pancen kowe seneng karo dekne.
Njuk kanggo ngopo aku ngeboti kowe
Aku wes ra nrimo. tresnaku mbok sio sio
Ngapuro tanpo pamit aku lungo.

Aku ra bakal bali
Kowe ra sah nggolek i
Uwes kadung loro ati.
Mergo kowe sing njalari.

Senajan abot sanggane
Kudu pisah ro kowe
Nanging yen tak pikir
Cen aku sing salah (aku sing salah)

Aku sing salah milih kowe.
Opo kowe ora rumongso
Nek pancen kowe sing salah
Bubaran wae nek koyo ngene carane.

Wes ora usah dibacutno
Timbang kowe ora betah
Lungo sing adoh atiku wes emoh.

Yen pancen kowe seneng karo dekne
Njuk kanggo ngopo aku ngeboti kowe.
Aku wes ra nrimo. tresnaku mbok sio sio
Ngapuro tanpo pamit aku lungo.

Aku ra bakal bali
Kowe ra sah nggolek i
Uwes kadung loro ati
Mergo kowe sing njalari.

Senajan abot sanggane
Kudu pisah ro kowe
Nanging yen tak pikir
Cen aku sing salah (aku sing salah)
Aku sing salah milih kowe.

Opo kowe ora rumongso
Nek pancen kowe sing salah
Bubaran wae nek koyo ngene carane.
Wes ora usah dibacutno
Timbang kowe ora betah
Lungo sing adoh atiku wes emoh.

Opo kowe ora rumongso
Nek pancen kowe sing salah
Bubaran wae nek koyo ngene carane.
Wes ora usah dibacutno
Timbang kowe ora betah
Lungo sing adoh atiku wes emoh.
Lungo sing adoh atiku wes emoh.
Lungo sing adoh. atiku wes.
Emoh. ha a haa. ha.

=========================================================
Dukung terus channel @DC. PRODUCTION agar kita semangat dan produktif membuat vlog atau konten – konten terbaik dan eksklusif dengan konsep berbeda yang hanya ada di channel ini.

Silakan Subscribe dan aktifkan tombol lonceng supaya tidak ketinggalan video terbaru.

Trimakasih atas subscribe, like, dan komentar dari kalian semua. Salam #NgeroadSampekTuwek

MUSIK & JOB: 081217088883 (WIRO)
———————————————————————–
JOIN GRUP:
https://www.instagram.com/tenananofficial/

#VITA_ALVIA
#DENNYCAKNAN
#DCPRODUCTION

Stay juga di Instagram:

OFFICIAL DC. PRODUCTION:
https://www.instagram.com/dc_production_official/

DENNY CAKNAN:
https://www.instagram.com/denny_caknan/

Copyright @2021
DC. PRODUCTION
#Ngawi, ID 63218

========================================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: https://smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: https://smarturl.id/optimize