Categories:

TEWAS TERTIMBUN MASALALU (TTM) – Duo Ageng ft Ageng Music (Official Live Music)

Official Live Music from Duo Ageng ft Ageng Music – Tewas Tertimbun Masalalu
Subscribe Ageng Music Official http://smarturl.it/subscribeAgengMusic

Artist Based Playlist Right Here :
Mix Ky Ageng: https://bit.ly/MixKyAgeng
Mix TAasya Rosmala : https://bit.ly/MixTasyaRosmala
Mix Yeni Inka: https://bit.ly/MixYeniInka
Mix Fira Azahra: https://bit.ly/Mix_FiraAzahra
Mix Bordin: https://bit.ly/MixCakBrodin
Mix Duo Ageng: https://bit.ly/MixDuoAgeng
Mix Nazia Marwiana: https://bit.ly/MixNaziaMarwiana
Mix Mira Putri: https://bit.ly/MixMiraPutri
Mix Jihan Audy: https://bit.ly/MixJihanAudy
Mix Woro Widowati: https://bit.ly/MixWoroWidowati
Mix Putri Kristya: https://bit.ly/MixPutriKristya
Mix Lala Widy: https://bit.ly/MixLalaWidy
Mix Arlida Putri: https://bit.ly/MixArlidaPutri

Song Credits:
Artist: Duo Ageng
Songwriter: NDX a.k.a Familia
Executive Producer: Ky Ageng Slamet
Direct: Fahmi Whongtheng
Producer: Ky Ageng Slamet
Kendang: Cak Met
Tamborin: Alek
Melodi: Surya
Guitar: Ony Antono
Bass: Erwin
Keyboard: Imam & Sholeh
Suling: Mamok

Editor:
Stage: Ageng Music
Team Lighting: Fast Lighting
Team Video: Keisha Production
Team Sound: Ageng Music

(Lyrics) Tewas Tertimbun Masalalu

koe tau ning uripku tansah ono ning atiku
ra bakal luntur sak durunge janur kuning melengkung
opo koe ra kelingan mbiyen mlaku bebarengan
ibarat langit karo rembulan tresnaku ra bakal ilang, sayang

duh koe cah ayu isih urip ono ning atiku
aku ra iso lilo lungomu ra bakal tak tompo
koyo gedening ombak segoro ning laut kae
pesisir pasir putih sing tau dadi seksine

nalikone isih urip madep mantep bebarengan
janji-janjimu palsumu saiki dadi kenangan
putih-putih rembulan padang-padange lintang
tiada yang lain cintaku untukmu sayang

aku ra iso lali udan grimis sing dadi seksi
durung sempet tak rabeni, janjimu wis tok blinjani

koe tau ning uripku tansah ono ning atiku
ra bakal luntur sak durunge janur kuning melengkung
opo koe ra kelingan mbiyen mlaku bebarengan
ibarat langit karo rembulan tresnaku ra bakal ilang, sayang

saiki bubar cerito tresnoku tok gowo lungo
janji jaman semono koe bakal prasetyo
aku ra iso lilo sampeyan medot tresno
manut karep wong tuo nggandeng lanangan liyo

loro rasane ati sampeyan ingkar janji
mbrebes mili eluhku iki ra iso tak gondeli
mung siji dongaku koe bali marang awakku
bakal tak tunggu sak kuat-kuate atiku

aku ra iso lali udan grimis sing dadi seksi
durung sempet tak rabeni janjimu wis tok blinjani

koe tau ning uripku tansah ono ning atiku
ra bakal luntur sak durunge janur kuning melengkung
opo koe ra kelingan mbiyen mlaku bebarengan
ibarat langit karo rembulan tresnaku ra bakal ilang, sayang

koe tau ning uripku tansah ono ning atiku
ra bakal luntur sak durunge janur kuning melengkung

koe tau ning uripku tansah ono ning atiku
ra bakal luntur sak durunge janur kuning melengkung
opo koe ra kelingan mbiyen mlaku bebarengan
ibarat langit karo rembulan tresnaku ra bakal ilang, sayang

koe tau ning uripku tansah ono ning atiku
ra bakal luntur sak durunge janur kuning melengkung
opo koe ra kelingan mbiyen mlaku bebarengan
ibarat langit karo rembulan tresnaku ra bakal ilang sayang

Follow & Kunjungi Ageng Music Official :
Twitter: https://bit.ly/Twitter_AgengMusic
Instagram: https://bit.ly/AgengMusicOfficial
Facebook: https://bit.ly/FB_AgengMusic
TikTok : https://bit.ly/TikTok_AgengMusic

Copyright © 2022 Ageng Music. All rights reserved.
#AgengMusic #DuoAgeng #TewasTertimbunMasalalu #TTM