Categories:

Sasya Arkhisna – Wit Gedang (Official Music Live)

Official Music Live from Sasya Arkhisna – Wit Gedang

Download Music Stream by Musicfly : https://play.google.com/store/apps/details?id=id.maskamusikdigital.musicfly&showAllReviews=true

Songwritter by Reza Septian

Videographer by Maska Crewaktif
Lighting by Maska Lighting
Arrangement by Music Interactive
Sound Engginering by Maska Audio

Support by Barley Division

℗ & © Maska Music Records

Musisi Music Interactive :
Cuk : Ipung
Bass : Dika
Gitar : Deblong
Melody : Dindy
Kendang : Cak Tembel
Drumer : Colopot
Kyboard : Hendra
Saxophone : Wahyu

Lyric :
Wit Gedang

Wis kadung sayang
Kabeh tak los kanggo kowe
Kowe sing tak sayang jebul kowe malah ngilang…
Ora kiro2 atiku mbok gawe loro
Ning ngarep moto kowe mlaku ro wong liyo

Cerito wingi durung iso tak lereni
Kebacut jeru kowe neng njero atiku
Masio loro nanging aku iso opo
Wis akeh cerito sing ketoto njero dodo

Ning taman kilisuci kowe ngucap janji
Jare sehidup semati…

REFF

Opo kowe lali gusti kang anyekseni
Piye nasibku sing wis kadung percoyo
Bakal sak lawase urip karo kowe…

Tulung mbok sadaro
tekaku mbok anggep opo
Ora ono bedane wit gedang karo kowe
Duwe jantung ning ra nduwe ati
Kowe tego….

#SasyaArkhisna
#WitGedang
#MusicInteractive​

FOR BUSINESS
WA : 085859995721 / Indro

Follow us :👇
Facebook : –
Instagram : @Music Interactive
Twitter : maska_pro01
Email : info@maskamusikdigital.com
Website : http://bit.ly/2SfBITq​

Subscribe : https://bit.ly/SubsMusicInteractive​

Music Interactive’s Entertainment’s Youtube is under management of:
dr.m, Indonesia’s 1st Certified & Official Youtube MCN
https://servicesdirectory.withyoutube.com/directory/pt-digital-rantai-maya-drm