bLrtYH6i2Gwmq
Categories:

SASYA ARKHISNA – TANPO AKU ( Official Live Music )

Official Live Music From – SASYA ARKHISNA – TANPO AKU
Subscribe to RC Music: https://smarturl.it/SusbcribeRCMusic
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Stream available on:
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Title : Tanpo Aku
Voc : Sasya Arkhisna
Songwritter : Happy Rism & Ayot Tosca
Arrangement Music By : Royal Music
Lighting by : OK Lighting
Sound Engineer : Faskho Sengox
Mixing & Mastering : JF Pro
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Terimakasih buat kalian semua yang udah mampir dichannel Youtube RC music
Jangan lupa support kami dengan cara LIKE COMENT SUBSCRIBE Dan klik tombol lonceng agar tidak ketinggalan vidio terbaru kami,,,,
DAN JANGAN LUPA SHARE LIKE MAUPUN VIDEO KAMI KE SOSMED KALIAN… THANKS YOUUU
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
LIRIK
kiro gampang nglalekne mu
cukup wektu mung seminggu
kabeh roso tresno
yakin lan percoyo
ora ono wong liyo

kiro gampang golek ganti
fb ig tak bukak’i
pesenku mung siji
tanpoku sing ati ati

wes tak cubo lali esemmu neng ati
nanging anane ati tambah perih
wes tak elus dodo, mencoba ikhlasno
kenyataane kowe wes gandeng wong liyo

wes tak wanti-wanti ora tak pikiri
manis sikapmu tetep tak kangeni
wes tak guwak roso oleh kene kono
nanging atiku sampek seprene raiso lilo

kiro gampang nglalekne mu, cukup wektu mung seminggu
kabeh roso tresno, yakin lan percoyo, ora ono wong liyo
kiro gampang golek ganti, fb ig tak bukak’i
pesenku mung siji, tanpoku sing ati ati

wes tak cubo lali esemmu neng ati
nanging anane ati tambah perih
wes tak elus dodo, mencoba ikhlasno
kenyataane kowe wes gandeng wong liyo

wes tak wanti-wanti ora tak pikiri
manis sikapmu tetep tak kangeni
wes tak guwak roso oleh kene kono
nanging gantimu sampek seprene ra teko teko

kiro gampang nglalekne mu, cukup wektu mung seminggu
kabeh roso tresno, yakin lan percoyo, ora ono wong liyo
kiro gampang golek ganti, fb ig tak bukak’i
pesenku mung siji, tanpoku sing ati ati

kiro gampang nglalekne mu, cukup wektu mung seminggu
kabeh roso tresno, yakin lan percoyo, ora ono wong liyo
kiro gampang golek ganti, fb ig tak bukak’i
pesenku mung siji, tanpoku sing ati ati
pesenku mung siji, tanpoku sing ati ati

#sasyaarkhisna #tanpoaku #RoyalMusic
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Musisi :
1. Delva = Gitar Akustic Rhythm
2. Alfan = Gitar Cuk
3. Wahyu”PAMAN” = Gitar Electric Lead
4. Wildan / Cak Yakup= Kendang
5. Firman = Keyboard
6. Adhityatommy = Drum Pad
7. Irfan Saxo = Saxophone
8. Vicenza Totti= Bass
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Contact Person : +62 857-8407-7173

Follow RC Music :
Subscribe : https://smarturl.it/SusbcribeRCMusic
Facebook : https://www.facebook.com/royal.music.crown
Instagram : https://www.instagram.com/royal_music.id/
Tiktok : https://www.tiktok.com/@royalmusic.id