Categories:

Sasya Arkhisna – Sewates Konco (Official Music Video) Aku tresno kowe ning ati raono liane

Official Music Live from Sasya Arkhisna – Sewates Konco

Jasa pembuatan website dan aplikasi https://bit.ly/3JbNbwV

Download Music Stream by Musicfly : https://play.google.com/store/apps/details?id=id.maskamusikdigital.musicfly&showAllReviews=true

Sound Engginering by Maska Audio
Arrangement by Music Interactive
Songwritter by Dika Fajar
Videographer by Maska Crewaktif
Lighting by Maska Lighting

℗ & © Maska Music Records

Location : Bu Dandy Sky View
Support By : BARLEY DIVISION

Musisi :
Cuk : Ipung
Bass : Dika
Gitar : Deblong
Kendang : Cak Tembel
Drumer : Colopot
Kyboard : Hendra
Saxophone : Wahyu

Sound Engineer : Maska

Lyric :
Sewates Konco

Saben wengi kelingan esem lan guyumu
Nanging kabeh kui mung dadi kenangan
Saiki wayahe laleke kowe
Yen kelingan kowe, raiso turu malah mumet dewe

Aku ngerti, kowe saiki ro liane
Nanging roso sayangku mung kanggo kowe
Lalekno aku, wes gawe loro atimu
Mugo sliramu nemoke penggantiku

Reff

Aku tresno kowe, ning ati raono liane
Ati iki loro, mergo kowe milih wong liyo
Sepurane yen aku, wes tau ngelarani atimu
Tulung lalekno, awakdewe iki mung sewates konco

Interlude

Kabeh wes diatur gusti, yen pancen jodone kabeh iso dadi siji

Reff

Aku tresno kowe, ning ati raono liane
Ati iki loro, mergo kowe milih wong liyo
Sepurane yen aku, wes tau ngelarani atimu
Tulung lalekno, awakdewe iki mung sewates konco

Aku tresno kowe, ning ati raono liane
(tulung lalekno, lalekno aku)
Ati iki loro, mergo kowe milih wong liyo
Sepurane yen aku, wes tau ngelarani atimu
(wes kadung loro, ning njero dodo)
Tulung lalekno, awakdewe iki mung sewates konco

#SasyaArkhisna
#SewatesKonco
#MusicInteractive​

FOR BUSINESS
WA : 085859995721 / Indro

Follow us :👇
Facebook : –
Instagram : @Music Interactive
Twitter : maska_pro01
Email : info@maskamusikdigital.com
Website : http://bit.ly/2SfBITq​

Subscribe : https://bit.ly/SubsMusicInteractive​

Music Interactive’s Entertainment’s Youtube is under management of:
dr.m, Indonesia’s 1st Certified & Official Youtube MCN
https://servicesdirectory.withyoutube.com/directory/pt-digital-rantai-maya-drm