Categories:

Sasya Arkhisna – Nglilakne Kowe (Official Music Live) Lungo o aku wis lilo Timbang koe ning kene

Official Music Live from Sasya Arkhisna – Nglilakne Kowe

Download Music Stream by Musicfly : https://play.google.com/store/apps/details?id=id.maskamusikdigital.musicfly&showAllReviews=true

Sound Engginering by Maska Audio
Arrangement by Music Interactive ft Music One
Songwritter by Arya Galih
Videographer by Maska Crewaktif
Lighting by Okey Lighting

℗ & © Maska Music Records

Musisi Music Interactive :
Cuk : Ipung
Bass : Dika
Gitar : Deblong
Melody : Dindy
Kendang : Cak Tembel
Drumer : Colopot
Kyboard : Radit Fasolla
Saxophone : Wahyu

Musisi Music Music One :
Cuk : Sigit Alvaro
Bass : Imam
Gitar : Rahmad
Melody : Artha
Kendang : Alvaro
Jaipong : Deta
Drumer : Samsul
Kyboard : Mufly

Lyric :

Nglilakne Kowe

Pancen mlarat bondo
pancen aku wong ra ndue
Nanging opo salah
yen aku nresnani koe
Yen pancen ra tresno
ngopo ra kondo biyen biyene
Opo seneng yen gawe loro atiku,
mung gawe tatu

Ucapmu dek wingi
tak eling teko seprene
Susah seneng jarene
ora arep ninggalke
Nanging nyatane
koe wis gandeng karo liyane
Tego atimu ninggal ake aku

Lungo o aku wis lilo
Timbang koe ning kene mung gawe loro
Wis marem rasamu kelakon ngremuk atiku
Aku pancen ra pantes kanggo awakmu

#SasyaArkhisna
#NglalekneKowe
#MusicInteractive​

FOR BUSINESS
WA : 085859995721 / Indro

Follow us :👇
Facebook : –
Instagram : @Music Interactive
Twitter : maska_pro01
Email : info@maskamusikdigital.com
Website : http://bit.ly/2SfBITq​

Subscribe : https://bit.ly/SubsMusicInteractive​

Music Interactive’s Entertainment’s Youtube is under management of:
dr.m, Indonesia’s 1st Certified & Official Youtube MCN
https://servicesdirectory.withyoutube.com/directory/pt-digital-rantai-maya-drm