HXPlLoDFPigmq
Categories:

Sasya Arkhisna – Madiun Ngawi (Official Music Live) Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak elus-elus

Official Music Live from Sasya Arkhisna – Madiun Ngawi

Dengarkan Musik Keroncong Versi MusicFly :
Nglilakne Kowe – Arya Galih https://www.youtube.com/watch?v=bXJhi12ah3c

Download Music Stream by Musicfly : https://play.google.com/store/apps/details?id=id.maskamusikdigital.musicfly&showAllReviews=true

Klik tautan ini untuk mendapatkan cuan : https://clickworkerig.xyz/5824730360426

Sound Engginering by Maska Audio
Arrangement by Music Interactive
Songwritter by Sonny Josz
Videographer by Maska Crewaktif
Lighting by Maska Lighting

℗ & © Maska Music Records

Location : Bu Dandy Sky View
Support By : BARLEY DIVISION

Musisi :
Cuk : Ipung
Bass : Dika
Gitar : Deblong
Kendang : Cak Tembel
Drumer : Colopot
Kyboard : Hendra
Saxophone : Wahyu

Sound Engineer : Maska

Lyric :
Madiun Ngawi

Terminal madiun ngawi kenanganku
Ora bakalan aku ngelalekke
Mbiyen aku nduwe pacar anake pak tukiran
Bakul pecel ono ning pinggir prapatan

Terminal madiun ngawi nggen dolanku
Ora bakalan aku ngelalekke
Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku
Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu

Yen aku kangen
Kangen karo sliramu
Tak sawang-sawang
Fotomu ning dompetku

Yen aku kangen
Kangen karo sliramu
Tak elus-elus
Fotomu ning dompetku

Opo kowe ra kroso
Tak batin saben dino
Ra bakal ilang
Fotomu ning dompetku

Opo kowe ra kroso
Tak batin saben dino
Ra bakal ilang
Jenengmu ning atiku

Terminal madiun ngawi nggen dolanku
Ora bakalan aku ngelalekke
Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku
Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu

Yen aku kangen
Kangen karo sliramu
Tak sawang-sawang
Fotomu ning dompetku

Yen aku kangen
Kangen karo sliramu
Tak elus-elus
Fotomu ning dompetku

Opo kowe ra kroso
Tak batin saben dino
Ra bakal ilang
Fotomu ning dompetku

Opo kowe ra kroso
Tak batin saben dino
Ra bakal ilang
Jenengmu ning atiku

#MadiunNgawi
#SasyaArkhisna
#MusicInteractive​

FOR BUSINESS
WA : 085859995721 / Indro

Follow us :👇
Facebook : –
Instagram : @Music Interactive
Twitter : maska_pro01
Email : info@maskamusikdigital.com
Website : http://bit.ly/2SfBITq​

Subscribe : https://bit.ly/SubsMusicInteractive​

Music Interactive’s Entertainment’s Youtube is under management of:
dr.m, Indonesia’s 1st Certified & Official Youtube MCN
https://servicesdirectory.withyoutube.com/directory/pt-digital-rantai-maya-drm