Lg6cHiZJNK4mq
Categories:

RYAN NCX – CIDRO 3 (OFFICIAL LIVE MUSIC) – DC MUSIK

#DCMUSIK #DCPRODUCTION

Title: CIDRO 3
Voc : RYAN NCX
Cipt : Faried DS
====================

Prod. Denny caknan

All Team :
@aprizalws
@k_achriza
@dhimascomb
@poe_dewangga
@rollingskur
@ikhsanworry
@diddit._
@_samtompel
@wawanwanthix
@a.w.surya
@rendymarleyy
@rezha_vahlevie_s
@aldho99
@rootofbliss
@dika_wmd
@evanwmd
@nggolik
@sontilnganjuk
@arisdio82
@soepardi1103
@andhit_setyo
@ky_jenggot_madiun
@bayu_onyonk

Lirik ( CIDRO 3 ):

Jare kowe wis ngukir jenengku
Mbok patri ning njero atimu
Yen eling mbiyen karo janjimu
Tresnomu mung siji, yo aku
Ningopo saikine cidro?
Kabeh omongmu kuwi nggombal mukiyo

Sopo wonge sing ra bakal tatu
Nyenengi wong koyo sliramu?
Ngomong cinta, sayang mung ning aku
Janji setyo sak umur uripmu
Ningopo saikine tego?
Ning ngarep moto
Kowe nggandeng wong liyo
Ho-ho, ho-wo, keiris atiku

Ancen rogo iki ora nggetih senajan tatu
Mergo roso perihe ning njero dhodhoku
Gulone manis, isih manis madu
Mergane sing mbok iris atiku

Ora perpisahan sing dadi getun ning ati
Nanging nyapo mbiyen kowe tak senengi
Nyenengi sliramu nggawe loro atiku
Getune, nyapo mbiyen ketemu

Sopo wonge sing ra bakal tatu
Nyenengi wong koyo sliramu?
Ngomong cinta, sayang mung ning aku
Janji setyo sak umur uripmu
Ningopo saikine tego?
Ning ngarep moto
Kowe nggandeng wong liyo
Ho-ho, ho-wo, keiris atiku

Ancen rogo iki ora nggetih senajan tatu
Mergo roso perihe ning njero dhodhoku
Gulone manis, isih manis madu
Mergane sing mbok iris atiku

Ora perpisahan sing dadi getun ning ati
Nanging nyapo mbiyen kowe tak senengi
Nyenengi sliramu nggawe loro atiku
Getune, nyapo mbiyen ketemu
Getune, nyapo mbiyen ketemu

=========================================================
Dukung terus channel @DC. PRODUCTION agar kita semangat dan produktif membuat vlog atau konten – konten terbaik dan eksklusif dengan konsep berbeda yang hanya ada di channel ini.

Silakan Subscribe dan aktifkan tombol lonceng supaya tidak ketinggalan video terbaru.

Trimakasih atas subscribe, like, dan komentar dari kalian semua. Salam #NgeroadSampekTuwek

MUSIK & JOB: 081217088883 (WIRO)
———————————————————————–
JOIN GRUP:
https://www.instagram.com/tenananofficial/

#DENNYCAKNAN
#DCPRODUCTION

Stay juga di Instagram:

OFFICIAL DC. PRODUCTION:
https://www.instagram.com/dc_production_official/

DENNY CAKNAN:
https://www.instagram.com/denny_caknan/

Copyright @2022
DC. PRODUCTION
#Ngawi, ID 63218

========================================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: https://smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: https://smarturl.id/optimize