Tpq4rDAyU3Umq
Categories:

PUTRI KRISTYA – SIMPANG LIMO NINGGAL JANJI (OFFICIAL LIVE MUSIC) – DC MUSIK

#DCMUSIK #DCPRODUCTION

Title: SIMPANG LIMO NINGGAL JANJI
Voc : PUTRI KRISTYA
Cipt : NUR BAYAN
====================

Prod. Denny caknan

All Team :
@aprizalws
@k_achriza
@dhimascomb
@poe_dewangga
@rollingskur
@ikhsanworry
@diddit._
@_samtompel
@wawanwanthix
@a.w.surya
@rendymarleyy
@rezha_vahlevie_s
@aldho99
@rootofbliss
@dika_wmd
@evanwmd
@nggolik
@sontilnganjuk
@arisdio82
@soepardi1103
@andhit_setyo
@ky_jenggot_madiun
@bayu_onyonk

Lirik ( SIMPANG LIMO NINGGAL JANJI ):

Soyo suwe (Suwe)
Soyo nelongso rasane
Atiku kangen, kangenku marang kowe

Nanging pancen (Pancen)
Pancen wis dadi nasibe
Durung biso sesandingan, sesandingan karo kowe

Aku lungo nang monco, golek makaryo
Nggo sangu ning urip, aku lan kowe
Arume kembang, mekar ing wayah wengi
Dadi tombo kangenku, jero ning ati

Kembangku ayu, lilakno lungoku
Aku ra bakal lali, marang janji sing ketali
Ning simpang limo iki, sing nyekseni sumpahing ati
Janjiku mengko mesti tak tepati

Arume kembang, mekar ing wayah sore
Arum ambune, isih biso tak rasakne
Nanging, nanging, nanging arum arume rambutmu
Amung biso tak bayangne, mergo kowe ra ning kene

Arume kembang, mekar ing wayah wengi
Dadi tombo kangenku, jro ning ati
Kembangku ayu, lilakno lungoku
Aku ra bakal lali, marang janji sing ketali

Ning simpang limo iki, sing nyekseni sumpahing ati
Janjiku mengko mesti tak tepati
Entenono aku neng simpang limo

=========================================================
Dukung terus channel @DC. PRODUCTION agar kita semangat dan produktif membuat vlog atau konten – konten terbaik dan eksklusif dengan konsep berbeda yang hanya ada di channel ini.

Silakan Subscribe dan aktifkan tombol lonceng supaya tidak ketinggalan video terbaru.

Trimakasih atas subscribe, like, dan komentar dari kalian semua. Salam #NgeroadSampekTuwek

MUSIK & JOB: 081217088883 (WIRO)
———————————————————————–
JOIN GRUP:
https://www.instagram.com/tenananofficial/

#DENNYCAKNAN
#DCPRODUCTION

Stay juga di Instagram:

OFFICIAL DC. PRODUCTION:
https://www.instagram.com/dc_production_official/

DENNY CAKNAN:
https://www.instagram.com/denny_caknan/

Copyright @2022
DC. PRODUCTION
#Ngawi, ID 63218

========================================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: https://smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: https://smarturl.id/optimize