lDrWJp aZcgmq
Categories:

PUTRI KRISTYA – AMBYAR ( Official Live Music )

Official Live Music From – PUTRI KRISTYA – AMBYAR
Subscribe to RC Music: https://smarturl.it/SusbcribeRCMusic
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Stream available on:
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Title : Ambyar
Voc : Putri Kristya
Songwritter : Tatak Irwanto
Arrangement Music By : Royal Music
Lighting by : OK Lighting
Sound Engineer : Faskho Sengox
Mixing & Mastering : Deden Mahdyan
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Terimakasih buat kalian semua yang udah mampir dichannel Youtube RC Music
Jangan lupa support kami dengan cara LIKE COMMENT SUBSCRIBE Dan klik tombol lonceng agar tidak ketinggalan vidio terbaru kami,,,,
DAN JANGAN LUPA SHARE VIDEO KAMI KE SOSMED KALIAN… THANK YOUUU
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
LIRIK

Saumpomo koe ngerti
Isine njero ati
Roso nyaman
Mergo perhatianmu

Nanging aku ora iso
Ikhlas ora duwe kuoso
Mergane koe seng duwe wong liyo
Dudu aku

Cukup ati kroso ayem
Yen weruh koe mesem
Senadyan tresno
Aku mung biso meneng

Penting koe seneng
Opo wae tak lakoni
Opo koe ngerti
Tresno iki tulus suci

Yoben aku ajur
Anggone nunggu atimu
Tulung ojo ilang
Uripo neng njero atiku

Saben dino kroso loro mergo kalah bab asmoro
Tresno gede nyoto koe milih wong liyo
Sabar itu yang ku bisa karena memang ku cinta
Terpuruk tersiksa lara ikhlas ku jalani semua
Mung dadi konco, sepi neng uripmu
Batin tak kuatke nggo ngampet larane
Mergo aku tresno koe

Cukup ati kroso ayem yen weruh koe mesem
Senadyan tresno aku mung iso meneng

Penting koe seneng opo wae tak lakoni
Opo koe ngerti tresno iki tulus suci

Yo ben aku ajur, anggone nunggu atimu
Tulung ojo ilang, uripo neng njero atiku

Uwis kadung kejeron, deleh ati keliru panggon
Urip ilang semangat, seng tak tresno jebul waton
Raiso mbedakke ndi seng modus ndi seng tulus
Wes ntek sak kabehe bul atiku ra diurus

Mung dadi konco sepi neng uripmu
Batin tak kuatke nggo ngampet larane
Mergo aku tresno koe

Penting koe seneng opo wae tak lakoni
Opo koe ngerti tresno iki tulus suci
Yo ben aku ajur, anggone nunggu atimu
Tulung ojo ilang, uripo neng njero atiku

Aku ora getun yen nduwe ati seng ringkeh
Nanging aku iso nandur roso tanpo pamrih
Opo kowe sadar atiku kelewat jembar
Ra dadi jodomu aku mung iso sabar, ambyar
Ra dadi jodomu aku mung iso sabar, ambyar

#PutriKristya #Ambyar #RoyalMusic
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Musisi :
1. Delva = Gitar Akustic Rhythm
2. Egy Fajar = Gitar Cuk
3. Wahyu”PAMAN” = Gitar Electric Lead
4. Wildan / Cak Yakup= Kendang/Ketipung
5. Firman = Keyboard
6. Adhityatommy = Drum Pad
7. Wahyu Sax= Saxophone
8. Vicenza Totti= Bass
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Contact Person : +62 857-8407-7173

Follow RC Music :
Subscribe : https://smarturl.it/SusbcribeRCMusic
Facebook : https://www.facebook.com/royal.music.crown
Instagram : https://www.instagram.com/royal_music.id/
Tiktok : https://www.tiktok.com/@royalmusic.id