Categories:

Pipit Adellia – Duduhno Aku (Official Music Live) Yen Ngomong Sayang, Aku Wes Sayang

Official Music Live from Pipit Adellia – Duduhno Aku

Download Music Stream by Musicfly : https://play.google.com/store/apps/details?id=id.maskamusikdigital.musicfly&showAllReviews=true

Sound Engginering by Maska Audio
Arrangement by Music Interactive
Songwritter by Abiem Pangestu
Videographer by Maska Crewaktif
Lighting by Maska Lighting

℗ & © Maska Music Records

Location : Bu Dandy Sky View
Support By : BARLEY DIVISION

Musisi :
Cuk : Ipung
Bass : Dika
Gitar : Deblong
Kendang : Cak Tembel
Drumer : Colopot
Kyboard : Hendra
Saxophone : Wahyu

Sound Engineer : Maska

Lyric :
Dudohno Aku

Yen Ngomong Sayang, Aku Wes Sayang
Yen Ngomong Setiyo, Aku Iki Setiyo
Sing Tak Pingini Gedene Tresnamu
Dudohno Ning Aku

Sekabehane Uwes Tak Ngerteni
Karo Kabeh Eleke Tingkahmu
Opo Maneh Gedene Egomu Sing Marai Atiku
Ajur Remuk Ngerteni Awakmu

Nanging Kabeh Iki Wes Tak Sabari
Wes Ra Mikir Tentang Harga Diri
Wes Kadung Loro Atiku Iki, Ra Kuat Ku Ngelakoni
Mugo Kowe Sitik oo.. Ngerteni

Reff :
Yen Ngomong Sayang, Aku Wes Sayang
Yen Ngomong Setiyo, Aku Iki Setiyo
Sing Tak Pingini Gedene Tresnamu
Dudohno Ning Aku

Yo wes opo jare
Lilo tak lilakne yen koe milih liane

Angel
Kahanane wes ra setel
Tak terus terusne
Aku tambah dedel duel

Ra mikir koe
Saiki wes tak losne
Silo madep manteb
Otw nglalekne koe

Mendem mletre asyik
Ben aku ra panik
Mergo kelingan kabeh kenangan
Wingi sek pacaran
Saiki wes dadi mantan

Mendem mletre asyik
Saiki wes ra panik
Loro neng dodo
Ora tak roso
Mergo mletre
Tombo teko loro lungo

#DudohnoAku
#PipitAdellia
#MusicInteractive​

FOR BUSINESS
WA : 085859995721 / Indro

Follow us :👇
Facebook : –
Instagram : @Music Interactive
Twitter : maska_pro01
Email : info@maskamusikdigital.com
Website : http://bit.ly/2SfBITq​

Subscribe : https://bit.ly/SubsMusicInteractive​

Music Interactive’s Entertainment’s Youtube is under management of:
dr.m, Indonesia’s 1st Certified & Official Youtube MCN
https://servicesdirectory.withyoutube.com/directory/pt-digital-rantai-maya-drm