Categories:

NGLILAKNE KOWE – Duo Ageng ft Ageng Music (Official Live Music)

Official Live Music from Duo Ageng ft Ageng Music – Nglilakne Kowe
Subscribe Ageng Music Official http://smarturl.it/subscribeAgengMusic

Artist Based Playlist Right Here :
Mix Ky Ageng: https://bit.ly/MixKyAgeng
Mix TAasya Rosmala : https://bit.ly/MixTasyaRosmala
Mix Yeni Inka: https://bit.ly/MixYeniInka
Mix Fira Azahra: https://bit.ly/Mix_FiraAzahra
Mix Bordin: https://bit.ly/MixCakBrodin
Mix Duo Ageng: https://bit.ly/MixDuoAgeng
Mix Nazia Marwiana: https://bit.ly/MixNaziaMarwiana
Mix Mira Putri: https://bit.ly/MixMiraPutri
Mix Jihan Audy: https://bit.ly/MixJihanAudy
Mix Woro Widowati: https://bit.ly/MixWoroWidowati
Mix Putri Kristya: https://bit.ly/MixPutriKristya
Mix Lala Widy: https://bit.ly/MixLalaWidy
Mix Arlida Putri: https://bit.ly/MixArlidaPutri

Song Credits:
Artist: Duo Ageng
Songwriter: Arya Galih
Executive Producer: Ky Ageng Slamet
Direct: Fahmi Whongtheng
Producer: Ky Ageng Slamet
Kendang: Cak Met
Tamborin: Cak Cipeng
Melodi: Surya
Guitar: Ony Antono
Bass: Erwin
Keyboard: Imam & Sholeh
Suling: Mamok

Editor:
Stage: Ageng Music
Team Lighting: Fast Lighting
Team Video: Keisha Production
Team Sound: Ageng Music

(Lyrics) Nglilakne Kowe

pancen mlarat bondo
pancen aku wong ra ndue
nanging opo salah
yen aku nresnani koe

yen pancen ra tresno
ngopo ra kondo biyen biyene
opo seneng yen gawe loro atiku
mung gawe tatu

ucapmu dek wingi
tak eling teko seprene
susah seneng jarene
ora arep ninggalke

nanging nyatane
koe wis gandeng karo liyane
tego atimu ninggalake aku

lungo’o aku wis lilo
timbang koe ning kene mung gawe loro
wis marem rasamu kelakon ngremuk atiku
aku pancen ra pantes kanggo awakmu

ucapmu dek wingi tak eling teko seprene
susah seneng jarene ora arep ninggalke
nanging nyatane koe wis gandeng karo liyane
tego atimu ninggalake aku

lungo’o aku wis lilo
timbang koe ning kene mung gawe loro
wis marem rasamu kelakon ngremuk atiku
aku pancen ra pantes kanggo awakmu

lungo’o aku wis lilo
timbang koe ning kene mung gawe loro
wis marem rasamu kelakon ngremuk atiku
aku pancen ra pantes kanggo awakmu

Follow & Kunjungi Ageng Music Official :
Twitter: https://bit.ly/Twitter_AgengMusic
Instagram: https://bit.ly/AgengMusicOfficial
Facebook: https://bit.ly/FB_AgengMusic
TikTok : https://bit.ly/TikTok_AgengMusic

Copyright © 2022 Ageng Music. All rights reserved.
#AgengMusic #NglilakneKowe #DuoAgeng