JScuaj MrH0mq
Categories:

Netes banyu moto Gawe loro ning njero dodo ( SASYA ARKHISNA – PISAH )

Official Live Music From – SASYA ARKHISNA – PISAH
Subscribe to RC Music: https://smarturl.it/SusbcribeRCMusic
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Stream available on:
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Title : Pisah
Voc : Sasya Arkhisna
Songwritter : Hieronimos Ferry Widiyatmoko & Alvian Satya
Arrangement Music By : Royal Music
Lighting by : OK Lighting
Sound Engineer : Faskho Sengox
Mixing & Mastering : Deden Mahdyan
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Terimakasih buat kalian semua yang udah mampir dichannel Youtube RC music
Jangan lupa support kami dengan cara LIKE COMENT SUBSCRIBE Dan klik tombol lonceng agar tidak ketinggalan vidio terbaru kami,,,,
DAN JANGAN LUPA SHARE LIKE MAUPUN VIDEO KAMI KE SOSMED KALIAN… THANKS YOUUU
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
LIRIK

Kowe sing ono ning atiku
Teko tanpo tak kiro
Ning tengah ati sing wes dadi siji
Abot ninggalke tresnoku
Tanpo ngerti opo sebab lan kesalahanku

Tekan saiki, aku ora iso lali
Lakumu sing gawe bungahe ati
Sumilire angin tengah wengi
Sing gawe tentrem ning njero ati
Aku kudu nrimo
Aku karo kowe pancen ora iso

Nanging awak dewe
Kudu iso nompo
Nompo kahanan sing
Ra iso dipeksakke

Netes banyu moto
Gawe loro ning njero dodo
Ati iki iseh tresno
Kepekso pisah mergo wong tuwo

Dudu salahku karo kowe
Kahanan mekso koyo ngene
Mugo kowe bahagia
Karo wong liyo sing luwih soko aku

Tekan saiki, aku ora iso lali
Lakumu sing gawe bungahe ati
Sumilire angin tengah wengi
Sing gawe tentrem ning njero ati
Aku kudu nrimo
Aku karo kowe pancen ora iso

Netes banyu moto
Gawe loro ning njero dodo
Ati iki iseh tresno
Kepekso pisah mergo wong tuwo

Dudu salahku karo kowe
Kahanan mekso koyo ngene
Mugo kowe bahagia
Karo wong liyo sing luwih soko aku

Netes banyu moto
Gawe loro ning njero dodo
Ati iki iseh tresno
Kepekso pisah mergo wong tuwo

Dudu salahku karo kowe
Kahanan mekso koyo ngene
Mugo kowe bahagia
Karo wong liyo sing luwih soko aku

Karo wong liyo sing luwih soko aku
Karo wong liyo sing mungkin dudu aku

#sasyaarkhisna #pisah #RoyalMusic
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Musisi :
1. Delva = Gitar Akustic Rhythm
2. Egy Fajar = Gitar Cuk
3. Wahyu”PAMAN” = Gitar Electric Lead
4. Wildan / Cak Yakup= Kendang/Ketipung
5. Firman = Keyboard
6. Adhityatommy = Drum Pad
7. Wahyu Sax= Saxophone
8. Vicenza Totti= Bass
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Contact Person : +62 857-8407-7173

Follow RC Music :
Subscribe : https://smarturl.it/SusbcribeRCMusic
Facebook : https://www.facebook.com/royal.music.crown
Instagram : https://www.instagram.com/royal_music.id/
Tiktok : https://www.tiktok.com/@royalmusic.id