Categories:

Ndarboy X Hasan Aftershine – Tulung Di Restoni (Festival Suara Kerakyatan)

Ndarboy X Hasan Aftershine – Tulung Di Restoni (Festival Suara Kerakyatan)

Tulung Di Restoni
Ciptaan : Daru Jaya (Ndarboy)

Info Mabes Balker :
https://linktr.ee/MabesBalker

Original Video Music Kimcil

All Team :
Agung Dempo
Alan Kasaji
Yoga Gembes
Danu Gape
R_Signature
Rajibsr
Franky Aji Atmoko (Ganteng)
Nizar (yanto kopling)

Editing Video Coloring :
@hestuerfian

Mixing Mastering :
RS_Signature

Terimakasih atas subscribe, like, dan komentar dari kalian semua lur.
GAS POLL NDANGAK !

Thanks to :
Asmaralaya Art Production
https://www.instagram.com/asmaralaya_…
Volcano Production
https://www.instagram.com/volcano_pro/

Seduluran selawase, panjang umur dangdut cidro asmoro

Tulung Di Restoni Lirik :

Pirang wulan
Anakmu tak gadang-gandang
Kadung krasan
Atiku wes mantep tenan
Anakmu seng tak sayang
Nyuwun pangestune
Tak jak urip bebrayan..

Pirang tahun
Aku le ngenteni
Wayah wengi
Kadang tak tangisi
Anakmu sing tak gemati
Namung siji nyuwunku
Ndang tak jak rabi..
(pak ora, pak iya, pak ora o)

Senajan ngene kahanane
Aku durung nyambut gawe
Percoyo wae Gusti mboten sare..

Reff :

Tulung, tulung aku di restoni
Aku ra bakal mblenjani janji
Tulus ing pati
Tresnoku sampai mati wo o uhuu…

Bapak ibu restoni anakmu iki
Semangatku golek rejeki..

Pirang wulan
Anakmu tak gadang-gandang
Kadung krasan
Atiku wes mantep tenan
Anakmu seng tak sayang
Nyuwun pangestune
Tak jak urip bebrayan..
(pak ora, pak iya, pak ora o)

Senajan ngene kahanane
Aku durung nyambut gawe
Percoyo wae Gusti mboten sare..

Reff :

Tulung, tulung aku di restoni
Aku ra bakal mblenjani janji
Tulus ing pati
Tresnoku sampai mati wo o huu…

Tulung, tulung aku di restoni
Aku ra bakal mblenjani janji
Tulus ing pati
Tresnoku sampai mati..

Bapak ibu restoni anakmu iki
Semangatku golek rejeki..

#Ndarboy #HasanAftershine #Tulungdirestoni
========================================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: https://smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: https://smarturl.id/optimize

Seduluran selawase, panjang umur dangdut cidro asmoro

========================================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: https://smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: https://smarturl.id/optimize