Categories:

Ndarboy – Sri Minggat (Festival Suara Kerakyatan)

Ndarboy – Sri Minggat (Festival Suara Kerakyatan)

Sri Minggat
Ciptaan : Sonny Josz

Info Mabes Balker :
https://linktr.ee/MabesBalker

Original Video Music Sri Minggat

All Team :
Agung Dempo
Alan Kasaji
Yoga Gembes
Danu Gape
R_Signature
Rajibsr
Franky Aji Atmoko (Ganteng)
Nizar (yanto kopling)

Mixing Mastering :
R_Signature

Editing Video :
Fathur (Fikri)
Coloring :
@hestuerfian

Terimakasih atas subscribe, like, dan komentar dari kalian semua lur.
GAS POLL NDANGAK !

Thanks to :
Asmaralaya Art Production
https://www.instagram.com/asmaralaya_art_pro/
Volcano Production
https://www.instagram.com/volcano_pro/

Seduluran selawase, panjang umur dangdut cidro asmoro

Lirik: Sri Minggat

Ndang balio, Sri
Ndang balio
Aku loro mikir kowe ono ing ngendi

Ndang balio, Sri
Ndang balio
Tego tenan kowe minggat ninggal aku

Yen pancene, Sri
Kowe eling aku
Ndang balio, aku kangen setengah mati

Sri, kapan kowe bali
Kowe lungo ora pamit aku
Jarene neng pasar, pamit tuku trasi
Nganti saiki kowe durung bali

Sri, opo kowe lali
Janjine sehidup semati
Aku ora nyono kowe arep lungo
Loro atiku, atiku loro

Ndang balio, Sri
Ndang balio
Aku loro mikir kowe ono ing ngendi

Ndang balio, Sri
Ndang balio
Tego tenan kowe minggat ninggal aku

Yen pancene, Sri
Kowe eling aku
Ndang balio, aku kangen setengah mati

#Ndarboy #SriMinggat #Srindangbalio
========================================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: https://smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: https://smarturl.id/optimize