qNuXhE7r f8mq
Categories:

Ndarboy Genk – PLONG Didi Kempot (Festival Suara Kerakyatan)

Ndarboy Genk – Plong Didi Kempot (Festival Suara Kerakyatan))

PLONG
Ciptaan : Didi Kempot

Info Mabes Balker :
https://linktr.ee/MabesBalker

Original Video clip Plong :

Terimakasih atas subscribe, like, dan komentar dari kalian semua lur.
GAS POLL NDANGAK !

Thanks to :
Asmaralaya Art Production
https://www.instagram.com/asmaralaya_art_pro/
Volcano Production
https://www.instagram.com/volcano_pro/

Seduluran selawase, panjang umur dangdut cidro asmoro

Lirik: PLONG

Rasane koyo ketiban ndaru,
Lintang kamulyan nibani dadaku.
Sing lali wis eling karo aku,
Gelem mulih gelem bali ning omahku.

Njanur gunung rasane nggumun setaun,
Ora rugi rino wengi nggonku nyuwun.
Matur nuwun pancen kuwi sing tak suwun,
Rasane, yo mak plong
Rasane, plong plong plong.

Plong rasane njero dadaku,
Rasane mak plong lego atiku.
Wis ora nyut-nyut sirahku,
Saiki aku wis ora ngelu.

Plong rasane njero dadaku,
Rasane mak plong lego atiku.
Wis ora dag-dig-dug jantungku,
Saiki aku uwis ketemu.

Rasane he he he, yo mak plong
Rasane kepiye, plong plong plong.

Rasane koyo ketiban ndaru,
Lintang kamulyan nibani dadaku.
Sing lali wis eling karo aku,
Gelem mulih gelem bali ning omahku.

Njanur gunung rasane nggumun setaun,
Ora rugi rino wengi nggonku nyuwun.
Matur nuwun pancen kuwi sing tak suwun,

Rasane, yo mak plong
Rasane, plong plong plong.

#Ndarboy #Plong
========================================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: https://smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: https://smarturl.id/optimize