Categories:

Ndarboy Genk feat Migga Sadewa – Aku Kangmasmu (Festival Suara Kerakyatan)

Ndarboygenk feat. Migga Sadewa – Aku Kangmasmu (Festival Suara Kerakyatan)

Aku Kangmasmu
Ciptaan : Migga Sadewa

Original Video Aku Kangmasmu

Info Mabes Balker :
https://linktr.ee/MabesBalker

Terimakasih atas subscribe, like, dan komentar dari kalian semua lur.
GAS POLL NDANGAK !

Thanks to :
Asmaralaya Art Production
https://www.instagram.com/asmaralaya_art_pro/
Volcano Production
https://www.instagram.com/volcano_pro/

Seduluran selawase, panjang umur dangdut cidro asmoro

Lirik : Aku Kangmasmu

Mbiyen aku wes kondo
Ojo gelem yen digawe loro
Ngeyelmu dudu karepku
Nresnani uwong sing kliru
Tibo ngene aku melu nesu

Bola bali dilarani
Tekan semene koe ra ngerti
Ngaboti tresno sing kae
Ra ngerti atiku piye
Dadi papan sambat bendinane

Kudune koe iso sadar diri
Nyepakne ati mung kanggo dilarani

Aku iso luwih saying
Aku iso luwih paham
Gawe ayem atimu, gawe seneng sliramu
Nanging pengertianmu
Aku mung kangmasmu

Kowe ra mesakne aku
Sing ugo pengen nyanding sliramu
Tetep ngaboti sing kae
Ra ngerti atiku piye
Tak enteni nganti sak ngertine

Kudune koe iso sadar diri
Nyepakne ati mung kanggo dilarani

Aku iso luwih saying
Aku iso luwih paham
Gawe ayem atimu, gawe seneng sliramu
Nanging pengertianmu
Aku mung kangmasmu

Aku iso luwih saying
Aku iso luwih paham
Gawe ayem atimu, gawe seneng sliramu
Nanging pengertianmu
Aku mung kangmasmu
Nanging pengertianmu
Aku mung kangmasmu

#Ndarboy #AkuKangmasmu #Miggasadewa

========================================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: https://smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: https://smarturl.id/optimize