vDmdmaSDEqYmq
Categories:

Ndarboy Genk feat. Hendra Kumbara – Sumringah

Ndarboy Genk feat. Hendra Kumbara – Sumringah (Festival Suara Kerakyatan)

Sumringah
Ciptaan : Hendra Kumbara

Info Mabes Balker :
https://linktr.ee/MabesBalker

Original Video clip Sumringah :

Terimakasih atas subscribe, like, dan komentar dari kalian semua lur.
GAS POLL NDANGAK !

Thanks to :
Asmaralaya Art Production
https://www.instagram.com/asmaralaya_…
Volcano Production
https://www.instagram.com/volcano_pro/

Seduluran selawase, panjang umur dangdut cidro asmoro

Lirik: Sumringah

Sak abot abote kahanan
Sing penting wis wani berjuang
Ora perlu sangar
Ra perlu terkenal
Sing penting rejeki lancar

Sak iso isone bersukur
Mergo kabeh ono sing ngatur
Ora kudu mewah
Sing penting sumringah
Alhamdulillah

Urip mung mampir ngombe
Kopi opo teh anget
Penting ilang ngelake
Senajan rodo sepet

Urip sepisan wae
Mesti akeh cobaan
Yen akeh sawerane
Kui mesti ndangdutan

Sak abot abote kahanan
Sing penting wis wani berjuang
Ora perlu sangar
Ra perlu terkenal
Sing penting rejeki lancar

Sak iso isone bersukur
Mergo kabeh ono sing ngatur
Ora kudu mewah
Sing penting sumringah
Alhamdulillah

#ndarboy #Sumringah #HendraKumbara

========================================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: https://smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: https://smarturl.id/optimize