Categories:

Ndarboy Genk feat. Damara De – Top Topan (Festival Suara Kerakyatan)

Ndarboy Genk feat. Damara De – Top Topan (Festival Suara Kerakyatan)

Top Topan
Ciptaan : miqbal GA

Info Mabes Balker :
https://linktr.ee/MabesBalker

Original Video Top Topan

Terimakasih atas subscribe, like, dan komentar dari kalian semua lur.
GAS POLL NDANGAK !

Thanks to :
Asmaralaya Art Production
https://www.instagram.com/asmaralaya_art_pro/
Volcano Production
https://www.instagram.com/volcano_pro/

Seduluran selawase, panjang umur dangdut cidro asmoro

Lirik: Top Topan

Kula pun angkat tangan
Atine pun ajur ajuran
Kula tak milih pamit
Ati kula pun rasa sakit

Wes tak coba ngampet lara
Wes tak coba jaga tresna
Lara sing tok jalari ora tak rasakke
Najan aku ngerti kowe karo liyane

Coba kowe ana ning posisiku
Apa kowe iso kuat atimu
Ngerasakke tok larani
Ning sak bendinaku
Kowe ra ngrasa kok malah suloyo

Kula pun angkat tangan
Atine pun ajur ajuran
Kula tak milih pamit
Ati kula pun rasa sakit

Ngapurane sayang
Aku udu wong top topan
Ora kaya idamanmu
Sing gampang nrobos atimu

Aku jane ngerti kowe ghosting ati
Tak coba goblok tetap mencintai
Sepenuh hati

#Ndarboy #Toptopan #DamaraDe
========================================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: https://smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: https://smarturl.id/optimize