Categories:

Ndarboy Feat. Damara De – Ojo Nangis Mesake Opo ? ( Festival Suara Kerakyatan )

Ndarboy Feat. Damara De – Ojo Nangis Mesake Opo ? ( Fesival Suara Kerakyatan )

Ojo Nangis
Ciptaan : Daru Jaya (Ndarboy)

Info Mabes Balker :
https://linktr.ee/MabesBalker

Original Video Ojo Nangis

Terimakasih atas subscribe, like, dan komentar dari kalian semua lur.
GAS POLL NDANGAK !

Thanks to :
Asmaralaya Art Production
https://www.instagram.com/asmaralaya_art_pro/
Volcano Production
https://www.instagram.com/volcano_pro/

Seduluran selawase, panjang umur dangdut cidro asmoro

Lirik: Ojo Nangis

Mbiyen mbok perjuangke
Saiki mbok sia siake
Aku sing slalu ono pas kowe loro
Pas kowe durung sopo – sopo

Aku wis jogo ati
Kowe dolanan neng buri
Kabeh sing tak perjuangke sio sio
Kowe milih karo sing luwih mulyo

Bridge :
Mesakke Atiku
Yen tak teruske ro kowe
Mending pisah, aku wes ra betah
Wes kebacut getun
Kulo nderek langkung
Tresno wis rampung

Reff :
Ojo nangis
Sing uwes yo uwes
Seng ilang ben ilang
Cukup aku kelaran laran

Aku nyerah
Seng bubrah ben bubrah
Kowe bakal ngerti larane
Naliko di tinggal pass jeru jerune

Kudune ngati ati
Opo meneh yen bab ati
Kudu mlaku dewe dewe
Larane tak tanggung dewe

#Ndarboy #OjoNangis #DamaraDe
========================================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: https://smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: https://smarturl.id/optimize