Categories:

Ndarboy feat. Awang Ngatmombilung – Pingal (Festival Suara Kerakyatan)

Ndarboy Feat Awang Ngatmombilung – Pingal (Festival Suara Kerakyatan)

PINGAL
Ciptaan : Andry priyanta

Info Mabes Balker :
https://linktr.ee/MabesBalker

Original Video clip Pingal :

Terimakasih atas subscribe, like, dan komentar dari kalian semua lur.
GAS POLL NDANGAK !

Thanks to :
Asmaralaya Art Production
https://www.instagram.com/asmaralaya_art_pro/
Volcano Production
https://www.instagram.com/volcano_pro/

Seduluran selawase, panjang umur dangdut cidro asmoro

Lirik: PINGAL

Piye.
Seng jelaske karo wongtuwo
Wes ngelakoni tekan semene
Nek akhire bakal bubar pisahan
Kowe kegudo tresno karo wong liyo

Ngelali.
Kowe sing tau omong dewe
Nglakoni tresno tekan tuwo
Ora ngeliyo mung aku ning atimu
Nanging saiki atimu ono wong liyo

Ibarat esuk mendung, awan aku kudanan
Sore mbok larani, bengi tak tangisi

Mung iso bayangke kabeh kenangan
Kowe tak boncengke
Turut dalan kekepan kudanan
Saiki nyatane kowe malah milih
Dikekep wong liyo

Opo kowe ra kroso abote atiku
Kudu kelangan wong sing paling tak tresnani
Ra jenak dolan, ra doyan mangan
Nek ra mbok dulang

Ibarat esuk mendung, awan aku kudanan
Sore mbok larani, bengi tak tangisi

Mung iso bayangke kabeh kenangan
Kowe tak boncengke
Turut dalan kekepan kudanan
Saiki nyatane kowe malah milih
Dikekep wong liyo

Opo kowe ra kroso abote atiku
Kudu kelangan wong sing paling tak tresnani
Ra jenak dolan, ra doyan mangan
Nek ra mbok dulang

Ra jenak dolan, ra doyan mangan
Nek ra mbok dulang

#Ndarboy #Pingal #Ngatmombilung
========================================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: https://smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: https://smarturl.id/optimize