Categories:

Mala Agatha – Tanpo Aku (Official Music Live)

Official Music Live from Mala Agatha – Tanpo Aku

Download Music Stream by Musicfly : https://play.google.com/store/apps/details?id=id.maskamusikdigital.musicfly&showAllReviews=true

Songwritter by Happy Rism
Composer by Ayot Tosca

Videographer by Maska Crewaktif
Lighting by Maska Lighting
Arrangement by Music Interactive
Sound Engginering by Maska Audio

Support by Barley Division

℗ & © Maska Music Records

Musisi Music Interactive :
Cuk : Ipung
Bass : Dika
Gitar : Deblong
Melody : Dindy
Kendang : Cak Tembel
Drumer : Colopot
Kyboard : Hendra
Saxophone : Wahyu

Lyric :
Tanpo Aku

Kiro gampang nglalekne mu
Cukup wektu mung seminggu
Kabeh roso tresno
Yakin lan percoyo
Ora ono wong liyo

Kiro gampang golek ganti
Fb IG tak bukak i
Pesenku mung siji
Tanpoku seng ngati-ati

Wes tak cubo lali esemmu neng ati
Nanging anane ati tambah perih
Wes tak elus dodo
Mencoba ikhlasno
Kenyataane kowe wes gandeng wong liyo
Wes tak wanti-wanti ora tak pikiri
Manis sikapmu tetep tak kangeni
Wes tak guwak roso oleh kene kono
Nanging atiku sampek seprene raiso lilo

Kiro gampang nglalekne mu
Cukup wektu mung seminggu
Kabeh roso tresno
Yakin lan percoyo
Ora ono wong liyo
Kiro gampang golek ganti
Fb Ig tak buka i
Pesenku mung siji
Tanpoku seng ngati-ati

Wes tak cubo lali esem mu neng ati
Nanging anane ati tambah perih
Wes tak elus dodo mencoba ikhlasno
Kenyataane kowe wes gandeng wong liyo
Wes tak wanti-wanti ora tak pikiri
Manis sikapmu tetep tak kangeni
Wes tak buwak roso,follback kene kono
Nanging ganti mu sampek seprene ra teko-teko

Kiro gampang nglalekne mu
Cukup wektu mung seminggu
Kabeh roso tresno
Yakin lan percoyo
Ora ono wong liyo
Kiro gampang golek ganti
Fb IG tak buka i
Pesenku ming siji Tanpoku seng ngati-ati

Kiro gampang nglalekne mu
Cukup wektu mung seminggu
Kabeh roso tresno
Yakin lan percoyo
Ora ono wong liyo
Kiro gampang golek ganti
Fb IG tak buka i
Pesenku ming siji Tanpoku seng ngati-ati
Pesenku ming siji Tanpoku seng ngati-ati

#MalaAgatha
#TanpoAku
#MusicInteractive​

FOR BUSINESS
WA : 085859995721 / Indro

Follow us :👇
Facebook : –
Instagram : @Music Interactive
Twitter : maska_pro01
Email : info@maskamusikdigital.com
Website : http://bit.ly/2SfBITq​

Subscribe : https://bit.ly/SubsMusicInteractive​

Music Interactive’s Entertainment’s Youtube is under management of:
dr.m, Indonesia’s 1st Certified & Official Youtube MCN
https://servicesdirectory.withyoutube.com/directory/pt-digital-rantai-maya-drm