OxN40a0 R1cmq
Categories:

Lungo o aku wis lilo Timbang kowe ning kene mung gawe loro (HAPPY ASMARA – NGLILAKNE KOWE) #shorts

Official #shorts – HAPPY ASMARA – NGLILAKNE KOWE
Subscribe to RC Music: https://smarturl.it/SusbcribeRCMusic
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Stream available on:
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Title : Nglilakne Kowe
Voc : Happy Asmara
Songwritter : Arya Galih
Arrangement Music By : Royal Music
Lighting by : OK Lighting
Sound Engineer : Faskho Sengox
Mixing & Mastering : JF PRO
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Terimakasih buat kalian semua yang udah mampir dichannel Youtube RC Music
Jangan lupa support kami dengan cara LIKE COMMENT SUBSCRIBE Dan klik tombol lonceng agar tidak ketinggalan vidio terbaru kami,,,,
DAN JANGAN LUPA SHARE VIDEO KAMI KE SOSMED KALIAN… THANK YOUUU
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
LIRIK

Lungo o aku wis lilo
Timbang kowe ning kene mung gawe loro
Wis marem rasamu kelakon ngremuk atiku
Aku pancen ra pantes kanggo awakmu

Pancen mlarat bondo pancen aku wong ra ndue
Nanging opo salah yen aku nresnani kowe
Yen pancen ra tresno ngopo ra kondo biyen biyene
Opo seneng yen gawe loro atiku, mung gawe tatu

Ucapmu dek wingi tak eling teko seprene
Susah seneng jarene ora arep ninggalke
Nanging nyatane koe wis gandeng karo liyane
Tego atimu ninggal ake aku

Lungo o aku wis lilo
Timbang kowe ning kene mung gawe loro
Wis marem rasamu kelakon ngremuk atiku
Aku pancen ra pantes kanggo awakmu

Ucapmu dek wingi tak eling teko seprene
Susah seneng jarene ora arep ninggalke
Nanging nyatane koe wis gandeng karo liyane
Tego atimu ninggal ake aku

Lungo o aku wis lilo
Timbang kowe ning kene mung gawe loro
Wis marem rasamu kelakon ngremuk atiku
Aku pancen ra pantes kanggo awakmu

Lungo o aku wis lilo
Timbang kowe ning kene mung gawe loro
Wis marem rasamu kelakon ngremuk atiku
Aku pancen ra pantes kanggo awakmu

#HappyAsmara #NglilakneKowe #RoyalMusic
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Musisi :
1. Delva = Gitar Akustic Rhythm
2. Egy Fajar = Gitar Cuk
3. Wahyu”PAMAN” = Gitar Electric Lead
4. Wildan / Cak Yakup= Kendang/Ketipung
5. Firman = Keyboard
6. Adhityatommy = Drum Pad
7. Wahyu Sax= Saxophone
8. Vicenza Totti= Bass
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Contact Person : +62 857-8407-7173

Follow RC Music :
Subscribe : https://smarturl.it/SusbcribeRCMusic
Facebook : https://www.facebook.com/royal.music.crown
Instagram : https://www.instagram.com/royal_music.id/
Tiktok : https://www.tiktok.com/@royalmusic.id