Categories:

Hendra Kumbara – Yowis (Festival Suara Kerakyatan)

Hendra Kumbara – Yowis (Festival Suara Kerakyatan)

Yowis
Ciptaan : Hendra Kumbara

Info Mabes Balker :
https://linktr.ee/MabesBalker

Original Video Yowis

Terimakasih atas subscribe, like, dan komentar dari kalian semua lur.
GAS POLL NDANGAK !

Thanks to :
Asmaralaya Art Production
https://www.instagram.com/asmaralaya_art_pro/
Volcano Production
https://www.instagram.com/volcano_pro/

Seduluran selawase, panjang umur dangdut cidro asmoro

Lirik: Yowis

Yowis, mung dadi kenangan
Yowis, mung neng angan-angan
Tresno sing tak gadang
Mung mandek neng tengah ndalan
Aku kowe wis ora sejalan

Yowis ben dadi cerito
Yowis mung sakedep moto
Janjimu rak ori Jebule mung KW siji Jare tulus
Jebule mung apus-apus

Aku nangis ra uwis-uwis
Teles kebes wis nganti kalis
Aku kangen neng mung tak pendem
Nangis mergo janjimu sing lamis

Opo meneh sing mbok goleki
Rumangsaku kabeh wis tak turuti
Tibo tangiku mung kanggo kowe
Snajan sak onone
Sing penting perjuangane

Opo mergo wong ora nduwe
Kowe nganti tego ninggalake
Snajan atiku wis ajur mumur
Tetep kudu bersyukur
Kabeh wis ono sing ngatur

#Hendrakumbara #Yowis
========================================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: https://smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: https://smarturl.id/optimize