nXD7Av4Tk3Ymq
Categories:

Farel Prayoga “TIARA” – Ngelabur Langit (Official Music Video)

https://i.ytimg.com/vi/nXD7Av4Tk3Y/default.jpgFarel – Ngelabur Langit (Official Music Video)
——————————————–
Artist : Farel Prayogo
Title : Ngelabur Langit
Songwriter : Koming
———————————————

Lirik : Ngelabur Langit

Nabur uyah nong segoro
Sing ono artine paran paran
Podo koyo ngelabur langit
Manasi geni
Yo sing ono lekas putuse

Koyo welas sun iki
Nong riko nono putus putuse
Tapi koyo dene kendang
Ditabut selisih
Welas isun sing riko gape

Wis uwis uwis
Dinggo paran
Ngrageni manuk miber
Nong kene isun
Duwe segudang welas
Duwe segudang asih
Dinggo paran magih golet liyani

Koyo welas sun iki
Nong riko nono putus putuse
Tapi koyo dene kendang
Ditabut selisih
Welas isun sing riko gape

Wis uwis uwis
Dinggo paran
Ngrageni manuk miber
Nong kene isun
Duwe segudang welas
Duwe segudang asih
Dinggo paran magih golet liyani

Wis uwis uwis
Dinggo paran
Ngrageni manuk miber
Nong kene isun
Duwe segudang welas
Duwe segudang asih
Dinggo paran magih golet liyani

Copyright © 2022 ANEKAKUSTIK. All rights reserved.

#anekakustik
#ngelaburlangit
#farelprayogo
#Music

Follow :
Instagram :

Leave a Reply

Your email address will not be published.