Categories:

Erlangga – Kanggo Kowe (Official Music Live)

Official Music Live from Erlangga – Kanggo Kowe

Download Music Stream by Musicfly : https://play.google.com/store/apps/details?id=id.maskamusikdigital.musicfly&showAllReviews=true

Songwritter by Jo Klitik

Videographer by Maska Crewaktif
Lighting by Maska Lighting
Arrangement by Music Interactive
Sound Engginering by Maska Audio

Loc. Bu Dendy Sky View Tulungagung
Support by Barley Division

℗ & © Maska Music Records

Musisi Music Interactive :
Cuk : Ipung
Bass : Dika
Gitar : Deblong
Kendang : Cak Tembel
Drumer : Colopot
Kyboard : Hendra
Saxophone : Wahyu

Lyric :
Kanggo Kowe

opo wes sak mestine aku kudu koyo ngene
bebarengan karo kowe urip sak bendinone
saben kepethuk kowe kondo yen kowe tresno
aku percoyo ra ono wong wadon liyo

aku nang kene, kowe sing ono nang kono
aku tak kondo, mugo biso mbok tonpo
saben ngabari kowe mesti loro ati
aku ra ngerti mergo sopo sing njalani

kowe lan aku wes sumpah ing janji
ora bakal nggudo ati
yo mung sawiji sing nang njero ati
tresno iki yo mung kowe sing tak tresnani

opo wes sak mestine aku kudu koyo ngene
bebarengan karo kowe urip sak bendinone
saben kepethuk kowe kondo yen kowe tresno
aku percoyo ra ono wong wadon liyo

aku nang kene, kowe sing ono nang kono
aku tak kondo, mugo biso mbok tonpo
saben ngabari kowe mesti loro ati
aku ra ngerti mergo sopo sing njalani

kowe lan aku wes sumpah ing janji
ora bakal nggudo ati
yo mung sawiji sing nang njero ati
tresno iki yo mung kowe sing tak tresnani

kowe lan aku wes sumpah ing janji
ora bakal nggudo ati
yo mung sawiji sing nang njero ati
tresno iki yo mung kowe sing tak tresnani

#KanggoKowe
#Erlangga
#MusicInteractive

FOR BUSINESS
WA : 085859995721 / Indro

Follow us :👇
Facebook : –
Instagram : @Music Interactive
Twitter : maska_pro01
Email : info@maskamusikdigital.com
Website : http://bit.ly/2SfBITq​

Subscribe : https://bit.ly/SubsMusicInteractive​

Music Interactive’s Entertainment’s Youtube is under management of:
dr.m, Indonesia’s 1st Certified & Official Youtube MCN
https://servicesdirectory.withyoutube.com/directory/pt-digital-rantai-maya-drmOfficial Music Live from Esa Risty ft Erlangga – Cinta Tak Terpisahkan