aJ5n Th1Yzgmq
Categories:

DITINGGAL RABI – Duo Ageng ft Ageng Music (Official Live Music)

Official Live Music from Duo Ageng ft Ageng Music – Ditinggal Rabi
Subscribe Ageng Music Official http://smarturl.it/subscribeAgengMusic

Artist Based Playlist Right Here :
Mix Ky Ageng: https://bit.ly/MixKyAgeng
Mix Tasya Rosmala : https://bit.ly/MixTasyaRosmala
Mix Yeni Inka: https://bit.ly/MixYeniInka
Mix Fira Azahra: https://bit.ly/Mix_FiraAzahra
Mix Bordin: https://bit.ly/MixCakBrodin
Mix Duo Ageng: https://bit.ly/MixDuoAgeng
Mix Nazia Marwiana: https://bit.ly/MixNaziaMarwiana
Mix Mira Putri: https://bit.ly/MixMiraPutri
Mix Jihan Audy: https://bit.ly/MixJihanAudy
Mix Woro Widowati: https://bit.ly/MixWoroWidowati
Mix Putri Kristya: https://bit.ly/MixPutriKristya
Mix Lala Widy: https://bit.ly/MixLalaWidy
Mix Arlida Putri: https://bit.ly/MixArlidaPutri

Song Credits:
Artist: Duo Ageng
Songwriter: Yonanda NDX
Executive Producer: Ky Ageng Slamet
Direct: Fahmi Whongtheng
Producer: Ky Ageng Slamet
Kendang: Cak Met
Tamborin: Alek
Melodi: Surya
Guitar: Ony Antono
Bass: Erwin
Keyboard: Imam & Sholeh
Suling: Mamok

Editor:
Stage: Ageng Music
Team Lighting: Fast Lighting
Team Video: Keisha Production
Team Sound: Ageng Music

(Lyrics) Ditinggal Rabi

atiku rasane loro
nyawang kowe rabi ro wong liyo
nangis getih eluhku remuk ajur rosoku
kowe tego ninggal aku

opo iki wes dalane
kudu pisah kelangan tresnane
kudu kuat atiku kudu kuat batinku
senajan nyekso tresnoku

mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
biyen bakal ngancani urip tekan matiku
pancene kowe tego medot tali asmoro
rabi karo wong liyo mblenjani tresnoku nelongso

atiku rasane loro
nyawang kowe rabi ro wong liyo
nangis getih eluhku remuk ajur rosoku
kowe tego ninggal aku

opo iki wes dalane
kudu pisah kelangan tresnane
kudu kuat atiku, kudu kuat batinku
senajan nyekso tresnoku

dek opo kowe lali karo sumpah janjimu
biyen bakal ngancani urip tekan matiku
pancene kowe tego medot tali asmoro
rabi karo wong liyo mblenjani tresnoku nelongso

mbiyen tak tandur pari tukule suket teki
wes kadung tak pacari malah ditinggal rabi
kowe tego ngarani mblenjani janji suci
neng Solo kembange ilang wong tresno wani kelangan

dek opo kowe lali karo sumpah janjimu
biyen bakal ngancani urip tekan matiku
pancene kowe tego medot tali asmoro
rabi karo wong liyo mblenjani tresnoku nelongso

dek opo kowe lali karo sumpah janjimu
biyen bakal ngancani urip tekan matiku
pancene kowe tego medot tali asmoro
rabi karo wong liyo mblenjani tresnoku nelongso

Follow & Kunjungi Ageng Music Official :
Twitter: https://bit.ly/Twitter_AgengMusic
Instagram: https://bit.ly/AgengMusicOfficial
Facebook: https://bit.ly/FB_AgengMusic
TikTok : https://bit.ly/TikTok_AgengMusic

Copyright © 2022 Ageng Music. All rights reserved.
#AgengMusic #DitinggalRabi #DuoAgeng