ecsNw0hjCoAmq
Categories:

DELVA FEAT PUTRI KRISTYA – SALAM TRESNO ( Official Live Music )

Official Live Music From – DELVA FEAT PUTRI KRISTYA – SALAM TRESNO
Subscribe to RC Music: https://smarturl.it/SusbcribeRCMusic
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Stream available on:
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Title : Salam Tresno
Voc : Delva Ft Putri Kristya
Songwritter : Juatin Lie
Arrangement Music By : Royal Music
Lighting by : OK Lighting
Sound Engineer : Faskho Sengox
Mixing & Mastering : Deden Mahdyan
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Terimakasih buat kalian semua yang udah mampir dichannel Youtube RC music
Jangan lupa support kami dengan cara LIKE COMENT SUBSCRIBE Dan klik tombol lonceng agar tidak ketinggalan vidio terbaru kami,,,,
DAN JANGAN LUPA SHARE LIKE MAUPUN VIDEO KAMI KE SOSMED KALIAN… THANKS YOUUU
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
LIRIK

Tresno ra bakal ilang
Kangen sansoyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati

Salam tresno dijogo
Senadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu mring sliramu

Sumilir angin wengi kang tumetes
Anambahi kangenku sansoyo gedhe
Titipan rindu iki sansoyo akeh
Amung biso dedungo
Angenku nggo kowe

Sliramu siji, tresnoku yo mung siji
Tak simpen lan tak jogo tekaning mati
Panyuwunku kanggo riko, njogo tresno nisun
Sayang, aku tulus tresno sliramu

Tresno ra bakal ilang
Kangen sansoyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati

Salam tresno dijogo
Senadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu neng sliramu

Sumilir angin wengi kang tumetes
Anambahi kangenku sansoyo gedhe
Titipan rindu iki sansoyo akeh
Amung biso dedungo
Angenku nggo kowe

Sliramu siji, tresnoku yo mung siji
Tak simpen lan tak jogo tekaning pati
Panyuwunku kanggo riko, njogo tresno isun
Sayang, aku tulus tresno sliramu

Tresno ra bakal ilang
Kangen sansoyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati

Salam tresno dijogo
Senadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu mring sliramu

Tresno ra bakal ilang
Kangen sansoyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati

Salam tresno dijogo
Senadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu mring sliramu

#delva #putrikristya #RoyalMusic
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Musisi :
1. Delva = Gitar Akustic Rhythm
2. Egy Fajar = Gitar Cuk
3. Wahyu”PAMAN” = Gitar Electric Lead
4. Wildan / Cak Yakup= Kendang/Ketipung
5. Firman = Keyboard
6. Adhityatommy = Drum Pad
7. Wahyu Sax= Saxophone
8. Vicenza Totti= Bass
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Contact Person : +62 857-8407-7173

Follow RC Music :
Subscribe : https://smarturl.it/SusbcribeRCMusic
Facebook : https://www.facebook.com/royal.music.crown
Instagram : https://www.instagram.com/royal_music.id/
Tiktok : https://www.tiktok.com/@royalmusic.id