Categories:

DAMARA DE – IYA MAKASIH (OFFICIAL LIVE MUSIC) – DC MUSIK

#DCMUSIK #DCPRODUCTION

Title: Iya Makasih
Voc : Damara De
Cipt : Miqbal GA
====================

Prod. Denny caknan

All Team :
@aprizalws
@k_achriza
@dhimascomb
@poe_dewangga
@rollingskur
@ikhsanworry
@diddit._
@rizqisandita
@wawanwanthix
@a.w.surya
@rendymarleyy
@rezha_vahlevie_s
@aldho99
@rootofbliss
@dika_wmd
@evanwmd
@nggolik
@sontilnganjuk
@arisdio82
@soepardi1103
@andhit_setyo
@ky_jenggot_madiun
@bayu_onyonk

Lirik ( Iya Makasih ):
Jane sing tok goleki
Spek koyo ngopo to ri
Aku sing ming modal tresno
Kok tok anggep ora ono

Morat marit atine
Kadung ndlosor kahanane
Dada sayang aku milih
Mundur wae

Kurang opo usahaku dinggo kowe
Opo-opo mesti tak korbanke
Nanging aku sadar diri
Aku mung badutmu
Raiso dadi pilihan atimu

Kowe wes nyaman karo wong liyo
Aku mung iso ndungakno
Kanggo kebahagiaanmu
Karo tresno anyarmu

Jane sing tok goleki
Spek koyo ngopo to ri
Aku sing ming modal tresno
Kok tok anggep ora ono

Morat marit atine
Kadung ndlosor kahanane
Dada sayang aku milih
Mundur wae

Kurang opo usahaku dinggo kowe
Opo-opo mesti tak korbanke
Nanging aku sadar diri
Aku mung badutmu
Raiso dadi pilihan atimu

Kowe wes nyaman karo wong liyo
Aku mung iso ndungakno
Kanggo kebahagiaanmu
Karo tresno anyarmu

Jane sing tok goleki
Spek koyo ngopo to ri
Aku sing ming modal tresno
Kok tok anggep ora ono

Morat marit atine
Kadung ndlosor kahanane
Dada sayang aku milih
Mundur wae

Jane sing tok goleki
Spek koyo ngopo to ri
Aku sing ming modal tresno
Kok tok anggep ora ono

Morat marit atine
Kadung ndlosor kahanane
Dada sayang aku milih
Mundur wae

Dada sayang aku milih
Mundur wae
Dada sayang aku miliih
Mundur wae

=========================================================
Dukung terus channel @DC. PRODUCTION agar kita semangat dan produktif membuat vlog atau konten – konten terbaik dan eksklusif dengan konsep berbeda yang hanya ada di channel ini.

Silakan Subscribe dan aktifkan tombol lonceng supaya tidak ketinggalan video terbaru.

Trimakasih atas subscribe, like, dan komentar dari kalian semua. Salam #NgeroadSampekTuwek

MUSIK & JOB: 081217088883 (WIRO)
———————————————————————–
JOIN GRUP:
https://www.instagram.com/tenananofficial/

#DENNYCAKNAN
#DCPRODUCTION

Stay juga di Instagram:

OFFICIAL DC. PRODUCTION:
https://www.instagram.com/dc_production_official/

DENNY CAKNAN:
https://www.instagram.com/denny_caknan/

Copyright @2022
DC. PRODUCTION
#Ngawi, ID 63218

========================================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: https://smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: https://smarturl.id/optimize