Categories:

BERLINDA ESTRELITA – AKHIRE LUNGO ( Official Live Music )

Official Live Music From – BERLINDA ESTRELITA – AKHIRE LUNGO
Subscribe to RC Music: https://smarturl.it/SusbcribeRCMusic
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Stream available on:
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Title : Akhire Lungo
Voc : Berlinda Estrelita
Songwritter : Rizky Anwar
Arrangement Music By : Royal Music
Lighting by : OK Lighting
Sound Engineer : Faskho Sengox
Mixing & Mastering : Deden Mahdyan
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Terimakasih buat kalian semua yang udah mampir dichannel Youtube RC music
Jangan lupa support kami dengan cara LIKE COMMENT SUBSCRIBE Dan klik tombol lonceng agar tidak ketinggalan vidio terbaru kami,,,,
DAN JANGAN LUPA SHARE LIKE MAUPUN VIDEO KAMI KE SOSMED KALIAN… THANK YOU
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
LIRIK

akhire kowe milih lungo ninggal aku
sing wis ngupayake
ben ra dadi crito loro

tekomu gawe seneng atiku
kegowo aku, nyaman roso batinku
ora ragu kowe dadi pilihanku
tanpo ngiro bakal gawe tatu

lungamu gawe larane atiku
kepati roso iki, ajur roso batinku
ikhlas ku nerimo yen kuwi pancen pilihanmu
mugo kowe bahagia dengan dunia barumu

akhire kowe milih lungo ninggal aku
sing wis ngupayake
ben ra dadi crito loro

ajure roso iki ngerti kowe lungo
tak jaluk kowe ojo nganti gelo
kabeh kahanan iki Gusti sing nentokno
ora lilo ati aku tansah nerimo

lungamu gawe larane atiku
kepati roso iki, ajur roso batinku
ikhlas ku nerimo yen kuwi pancen pilihanmu
mugo kowe bahagia dengan dunia barumu

akhire kowe milih lungo ninggal aku
sing wis ngupayake
ben ra dadi crito loro

ajure roso iki ngerti kowe lungo
tak jaluk kowe ojo nganti gelo
kabeh kahanan iki Gusti sing nentokno
ora lilo ati aku tansah nerimo

ajure roso iki ngerti kowe lungo
tak jaluk kowe ojo nganti gelo
kabeh kahanan iki Gusti sing nentokno
ora lilo ati aku tansah nerimo
ora lilo ati aku tansah nerimo

#BerlindaEstrelita #AkhireLungo #RoyalMusic
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Musisi :
1. Delva = Gitar Akustic Rhythm
2. Egy Fajar = Gitar Cuk
3. Wahyu”PAMAN” = Gitar Electric Lead
4. Wildan / Cak Yakup = Kendang/Ketipung
5. Firman = Keyboard
6. Adhityatommy = Drum Pad
7. Wahyu Sax = Saxophone
8. Vicenza Totti= Bass
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Contact Person : +62 857-8407-7173

Follow RC Music :
Subscribe : https://smarturl.it/SusbcribeRCMusic
Facebook : https://www.facebook.com/royal.music.crown
Instagram : https://www.instagram.com/royal_music.id/
Tiktok : https://www.tiktok.com/@royalmusic.id