duT ysw6jwkmq
Categories:

BANYU MOTO – Fira Azahra ft Ageng Music (Official Live Music)

Official Live Music from Fira Azahra ft Ageng Music – Banyu Moto
Subscribe Ageng Music Official http://smarturl.it/subscribeAgengMusic

Artist Based Playlist Right Here :
Mix Ky Ageng: https://bit.ly/MixKyAgeng
Mix Tasya Rosmala : https://bit.ly/MixTasyaRosmala
Mix Yeni Inka: https://bit.ly/MixYeniInka
Mix Fira Azahra: https://bit.ly/Mix_FiraAzahra
Mix Bordin: https://bit.ly/MixCakBrodin
Mix Duo Ageng: https://bit.ly/MixDuoAgeng
Mix Nazia Marwiana: https://bit.ly/MixNaziaMarwiana
Mix Mira Putri: https://bit.ly/MixMiraPutri
Mix Jihan Audy: https://bit.ly/MixJihanAudy
Mix Woro Widowati: https://bit.ly/MixWoroWidowati
Mix Putri Kristya: https://bit.ly/MixPutriKristya
Mix Lala Widy: https://bit.ly/MixLalaWidy
Mix Arlida Putri: https://bit.ly/MixArlidaPutri

Song Credits:
Artist: Fira Azahra
Songwriter: Herry Receh
Executive Producer: Ky Ageng Slamet
Direct: Fahmi Whongtheng
Producer: Ky Ageng Slamet
Kendang: Cak Met
Tamborin: Alek
Melodi: Surya
Guitar: Ony Antono
Bass: Erwin
Keyboard: Imam & Sholeh
Suling: Mamok

Editor:
Stage: Ageng Music
Team Lighting: Fast Lighting
Team Video: Keisha Production
Team Sound: Ageng Music

(Lyrics) Banyu Moto

Tembang iki tak gawe
Mung kanggo kowe
Sing paling tak tenani
Nganti saiki

Tumetese banyu moto iki
Sing dadi saksi
Sumpah lan janji
Sehidup semati

Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
Tambah nggegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku
Tumetese banyu moto iki sing dadi saksi
Sumpah lan janji sehidup semati

Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
Tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

Follow & Kunjungi Ageng Music Official :
Twitter: https://bit.ly/Twitter_AgengMusic
Instagram: https://bit.ly/AgengMusicOfficial
Facebook: https://bit.ly/FB_AgengMusic
TikTok : https://bit.ly/TikTok_AgengMusic

Copyright © 2022 Ageng Music. All rights reserved.
#AgengMusic #BanyuMoto #FiraAzahra