Categories:

PUTRI KRISTYA – RA NOMPO BALIMU ( Official Live Music )

Official Live Music From – PUTRI KRISTYA – RA NOMPO BALIMU
Subscribe to RC Music: https://smarturl.it/SusbcribeRCMusic
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Stream available on:
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Title : Ra Nompo Balimu
Voc : Putri Kristya
Songwritter : Arhefa Kansha
Arrangement Music By : Royal Music
Lighting by : OK Lighting
Sound Engineer : Faskho Sengox
Mixing & Mastering : Deden Mahdyan
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Terimakasih buat kalian semua yang udah mampir dichannel Youtube RC Music
Jangan lupa support kami dengan cara LIKE COMMENT SUBSCRIBE Dan klik tombol lonceng agar tidak ketinggalan video terbaru kami,,,,
DAN JANGAN LUPA SHARE VIDEO KAMI KE SOSMED KALIAN… THANK YOUUU
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
LIRIK

rembulan wengi iki ngelingake koe
sing biyen ngancani susah lan senengku
koe tau janji janji sehidup semati
karo aku sing tenanan iki

aku sayang koe raono liyane
tanpo tak sadari netes eluh iki
aku kurang opo nganti koe iso tego
ninggal lungo milih karo wong liyo

yen koe getun ojo bali karo aku
aku wes ra nompo balimu ning uripku

koe ra ngerti perasaan iki
ajur mumur tok larani
koe ra ngerti perjuangan iki
mung tok anggep angin wengi

cukup aku sadar diri
mugo koe oleh ganti
aku kudu kuat ati
aku lilo nompo kabeh iki

aku sayang koe raono liyane
tanpo tak sadari netes eluh iki
aku kurang opo nganti koe iso tego
ninggal lungo milih karo wong liyo

yen koe getun ojo bali karo aku
aku wes ra nompo balimu ning uripku

koe ra ngerti perasaan iki
ajur mumur tok larani
koe ra ngerti perjuangan iki
mung tok anggep angin wengi

cukup aku sadar diri
mugo koe oleh ganti
aku kudu kuat ati
aku lilo nompo kabeh iki

koe ra ngerti perasaan iki
ajur mumur tok larani
koe ra ngerti perjuangan iki
mung tok anggep angin wengi

cukup aku sadar diri
mugo koe oleh ganti
aku kudu kuat ati
aku lilo nompo kabeh iki
aku kudu kuat ati
aku lilo nompo kabeh iki

tak kuatke atiku
masio wes ra karo koe
tresno iki ora iso dadi siji

#PutriKristya #RaNompoBalimu #RoyalMusic
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Musisi :
1. Delva = Gitar Akustic Rhythm
2. Egy Fajar = Gitar Cuk
3. Wahyu”PAMAN” = Gitar Electric Lead
4. Wildan / Cak Yakup= Kendang/Ketipung
5. Firman = Keyboard
6. Adhityatommy = Drum Pad
7. Wahyu Sax= Saxophone
8. Vicenza Totti= Bass
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Contact Person : +62 857-8407-7173

Follow RC Music :
Subscribe : https://smarturl.it/SusbcribeRCMusic
Facebook : https://www.facebook.com/royal.music.crown
Instagram : https://www.instagram.com/royal_music.id/
Tiktok : https://www.tiktok.com/@royalmusic.id