Categories:

Ndarboy Genk Feat. Putri Andien – Lintang Sewengi (Fesitival Suara Kerakyatan)

Ndarboy Genk Feat. Putri Andien – Lintang Sewengi (Fesitival Suara Kerakyatan)

LIntang Sewengi
Ciptaan : Daru Jaya (Ndarboy)

Info Mabes Balker :
https://linktr.ee/MabesBalker

Original Video Lintang Sewengi

Terimakasih atas subscribe, like, dan komentar dari kalian semua lur.
GAS POLL NDANGAK !

Thanks to :
Asmaralaya Art Production
https://www.instagram.com/asmaralaya_art_pro/
Volcano Production
https://www.instagram.com/volcano_pro/

Seduluran selawase, panjang umur dangdut cidro asmoro

Lirik : Lintang Sewengi

YEN ONO SALAH NENG URIPKU
KULO NYUWUN PANGAPURAMU
AKU SIH PENGEN LANJUT
SENAJAN WIS KEBACUT
TAK AKONI AKU SING LUPUT

UDAN UDAN NO SING GEDI
KLINTIR NO ELUH KU IKI
GOWONO MILI OJO MBOK GO BALI
SALAH KU SING WINGI UWIS TAK GETUNI

BUBAR ORA TAK BALENI
REMOK REDAM ATI IKI
KOYO NGENE WONG KELANGAN
RASANE ORA KARUAN
MERGO SALAH DALAN

LINTANG SEWENGI
CUKUP SEWENGI IKI, RABAKAL TAK NDUWENI
MUNG NGERIDU ATI
TRESNO MUNG SAKKEDEP MOTO
KOWE TEKO AMUNG DADI GODO

GEBYAR NETRA MU
MUNG PANDELENGAN SEMU
NGLULUHKE ATIKU NINGGAL TATU JERU
AKU LAN KOWE
CUKUP, CUKUP SEWENGI WAE.

#Ndarboy #LintanSewengi #PutriAndien

Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: https://smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: https://smarturl.id/optimize