EgAjTHrjv18mq
Categories:

Ndarboy Genk Feat. Putri Andien – Dadio Pelangi ( Festival Suara Kerakyatan )

Ndarboy Genk Feat. Putri Andien – Dadio Pelangi ( Festival Suara Kerakyatan )

Dadio Pelangi
Ciptaan : Sigit Purnomo

Info Mabes Balker :
https://linktr.ee/MabesBalker

Original Video Dadio Pelangi

Terimakasih atas subscribe, like, dan komentar dari kalian semua lur.
GAS POLL NDANGAK !

Thanks to :
Asmaralaya Art Production
https://www.instagram.com/asmaralaya_…
Volcano Production
https://www.instagram.com/volcano_pro/

Seduluran selawase, panjang umur dangdut cidro asmoro

Lirik : Dadio Pelangi

Aku mung biso ngomong tresno
Nggo sliramu raono wong liyo
Aku mung biso ngomong sayang
Roso iki ora bakal ilang

Tak angen angen
Sansoyo kangen
Tak sayang sayang
Ning ati anane semakin sayang

Dadio pelangi ning mripatku
Sing iso ngewarnai lembaran baru
Marang sliramu pepujaning atiku
Dudu mung bayangan semu

Dadio pelangi ning uripku
Sing iso madangi kahanan atiku
Gedene roso sayangku
Jerone roso tresnoku
Mung kanggo sliramu

#Ndarboy #DadioPelangi #PutriAndien
====================================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: https://smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: https://smarturl.id/optimize