Categories:

Ndarboy Genk feat Hendra Kumbara – Aku Sing Duwe Ati

Aku Sing Duwe Ati
Ciptaan : Daru Jaya (Ndarboy) & Hendra Kumbara

Info Mabes Balker :
https://linktr.ee/MabesBalker

Original Video clip Aku Sing Duwe Ati

Terimakasih atas subscribe, like, dan komentar dari kalian semua lur.
GAS POLL NDANGAK !

Thanks to :
Asmaralaya Art Production
https://www.instagram.com/asmaralaya_…
Volcano Production
https://www.instagram.com/volcano_pro/

Seduluran selawase, panjang umur dangdut cidro asmoro

Lirik: Aku Sing Duwe Ati

Aku seng nduwe ati
Koe rasah ngrusohi
Aku seng nduwe rasa
Koe rasah suloyo

Aku seh tetep tresno
Senajan dunyo ra trimo
Urusono uripmu
Timbang suwe-suwe lambemu tak tuku

Yen awan tansah kelingan
Yen wengi ra iso mapan
Koyo ngene wong sing kasmaran

Senajan akeh konco-konco
Seng durung biso nerimo
Kabeh ora tak rungokno

Njero atine manungso kuwi bedo-bedo
Ora iso mbok antem podo koyo seng mbok karepno
Kowe ra nglakoni, ra usah mutusi

Aku seng nduwe ati, koe rasah ngrusohi
Aku seng nduwe rasa, koe rasah suloyo
Aku seh tetep tresno, senajan dunyo ra trimo
Urusono uripmu, timbang suwe-suwe lambemu tak tuku

Walau badai ‘kan menghadang
Tekan kapan tetep sayang
Sampai maut ‘kan memisahkan

Senajan akeh seng do gudho
Tresno ra bakal tak culno
Susah seneng tekan tuwo

#ndarboy #Akusingduweati #HendraKumbara

========================================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: https://smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: https://smarturl.id/optimize