Categories:

Ndarboy feat. PJR NDX AKA – Aku Cah Bakoh (Festival Suara Kerakyatan)

Ndarboy feat. PJR Ndx – Aku Cah Bakoh (Festival Suara Kerakyatan)

Aku Cah Bakoh
Ciptaan : Novid Nugraha

Info Mabes Balker :
https://linktr.ee/MabesBalker

Original Video Aku Cah Bakoh

Terimakasih atas subscribe, like, dan komentar dari kalian semua lur.
GAS POLL NDANGAK !

Thanks to :
Asmaralaya Art Production
https://www.instagram.com/asmaralaya_art_pro/
Volcano Production
https://www.instagram.com/volcano_pro/

Seduluran selawase, panjang umur dangdut cidro asmoro

Lirik: Aku Cah Bakoh

Bade dipontang pantingke
Meh model kepiye
Kulo mung manut dalene
Gusti sing nentokne

Mboten ajeng sambat
Kulo tasih kuat
Semangat lan mboten njepat

Rap
Gusti kulo tasih semangat ngadepi kabeh
Kulo tasih bakoh amergo kulo sumeleh
Mboten ajeng sambat gusti mboten sah kuwatir
Kulo masih semangat hingga di titik akhir

Kabeh iki pancen sing terbaik dinggo aku
Matur suwun gusti sampun nguatke atiku
Kecewa lara duka senang susah bahagia
Semua kurasa hingga aku pun tak berdaya

Reff
Bade di pontang pantengke
Meh model kepiye
Kulo mung manut dalene
Gusti sing nentokne

Mboten ajeng sambat
Kulo tasih kuat
Semangat lan mboten njepat

Rap
Matursuwun Gusti, matursuwun sanget
Sampun diparingi ati sing kuat go banget
Nompo kasunyatan sing soyo ugal ugalan
Aku ora mundur aku tetap siap tempur

Paribasan nandur telo ning ngisor wet gedang
Aku kudu lilo ikhlas golek dalan padang
Bokdo mangan mangan ketupat jo lali pyuri santen
Mbok menawi lepat kawulo nyuwun ngampunten

Reff
Bade di pontang pantengke
Meh model kepiye
Kulo mung manut dalene
Gusti sing nentokne

Mboten ajeng sambat
Kulo tasih kuat
Semangat lan mboten njepat

#Ndarboy #Akucahbakoh #PJRNDX
========================================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: https://smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: https://smarturl.id/optimize