Categories:

INDRI SAFITRI FEAT. FEBRI – TRAGEDI TALI KUTANG (OFFICIAL LIVE MUSIC) – DC MUSIK

#DCMUSIK #DCPRODUCTION #TRAGEDITALIKUTANG

Title: TRAGEDI TALI KUTANG
Voc : INDRI SAFITRI FT FEBRI
Cipt : CAK DIQIN
====================

Prod. Denny caknan

All Team :
@aprizalws
@k_achriza
@dhimascomb
@poe_dewangga
@rollingskur
@ikhsanworry
@diddit._
@_samtompel
@wawanwanthix
@a.w.surya
@rendymarleyy
@rezha_vahlevie_s
@aldho99
@rootofbliss
@dika_wmd
@evanwmd
@nggolik
@sontilnganjuk
@arisdio82
@soepardi1103
@andhit_setyo
@ky_jenggot_madiun
@bayu_onyonk

Lirik ( ):
Ndek biyen wis tak tukoke
Wujud tali sak kutange
Saikine lha kok ilang sak slirane
Lungo menyang endi
Tanpo pamit ra ngabari
Opo lali kowe karo aku iki
Nadyan regane enem ewu
Kuwi wujud katresnanku
Jare kowe melu aku llha kok mlayu
Opo kurang larang
Pungkasane kowe ilang
Neng endi aku nggoleki, tali kutang
Iki mas taline tak kundurake
Ngerto bapak ra ngeparengake
Aku dijodohke malah karo priyo seje
Wis cukup mung semene wae
Duh Kangmas Andong Basuki
Aku ora bakal lali
Yen Gusti ngeparengake, mesti bali
Tali kutang iki, tak simpen tekane pati
Tali kutang wujud tresnoku kang suci
Iki mas taline tak kundurake
Ngerto bapak ra ngeparengake
Aku dijodohke malah karo priyo seje
Wis cukup mung semene wae
Duh Kangmas Andong Basuki
Aku ora bakal lali
Yen Gusti ngeparengake, mesti bali
Tali kutang iki, tak simpen tekane pati
Tali kutang wujud tresnoku kang suci
Tali kutang wujud tresnoku kang suci

=========================================================
Dukung terus channel @DC. PRODUCTION agar kita semangat dan produktif membuat vlog atau konten – konten terbaik dan eksklusif dengan konsep berbeda yang hanya ada di channel ini.

Silakan Subscribe dan aktifkan tombol lonceng supaya tidak ketinggalan video terbaru.

Trimakasih atas subscribe, like, dan komentar dari kalian semua. Salam #NgeroadSampekTuwek

MUSIK & JOB: 081217088883 (WIRO)
———————————————————————–
JOIN GRUP:
https://www.instagram.com/tenananofficial/

#DENNYCAKNAN
#DCPRODUCTION

Stay juga di Instagram:

OFFICIAL DC. PRODUCTION:
https://www.instagram.com/dc_production_official/

DENNY CAKNAN:
https://www.instagram.com/denny_caknan/

Copyright @2022
DC. PRODUCTION
#Ngawi, ID 63218

========================================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: https://smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: https://smarturl.id/optimize