Categories:

HAPPY ASMARA – MOLAK MALIK CERITO ( Official Live Music )

Official Live Music From – HAPPY ASMARA – MOLAK MALIK CERITO
Subscribe to RC Music: https://smarturl.it/SusbcribeRCMusic
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Stream available on:
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Title : Molak Malik Cerito
Voc : Happy Asmara
Songwritter : Intan Rahma
Arrangement Music By : Royal Music
Lighting by : OK Lighting
Sound Engineer : Faskho Sengox
Mixing & Mastering : JF Pro
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Terimakasih buat kalian semua yang udah mampir dichannel Youtube RC music
Jangan lupa support kami dengan cara LIKE COMENT SUBSCRIBE Dan klik tombol lonceng agar tidak ketinggalan vidio terbaru kami,,,,
DAN JANGAN LUPA SHARE LIKE MAUPUN VIDEO KAMI KE SOSMED KALIAN… THANKS YOUUU
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
LIRIK

Aku kepingin takon teruse cerito iki
Yen wis ra sayang, tak sing ngundur diri
Tekamu ning aku njanjekke tresno
Ning akhire mung gawe loro

Getun pancen ning mburi ngerti ngene, ora sudi
Loro tak roso mung mbok sio-sio
Kowe paling pinter molak-malik crito
Seakan kowe sing keloro-loro

Suwun nggo kowe wis gawe kenangan
Ro kabeh pengkhianatan
Loro iki tak nggo nglatih ati
Seko kisahe sing wingi

Bakal tak lalekke cerito aku ra kowe
Ora tak getuni yen akhire
Mlaku dewe-dewe

Uwis tak bukak lawang atiku nggo liyane
Sing iso njagani aku
Ngancani aku ning susah-senengku

Getun pancen ning mburi ngerti ngene, ora sudi
Loro tak roso mung mbok sio-sio
Kowe paling pinter molak-malik crito
Seakan kowe sing keloro-loro

Suwun nggo kowe wis gawe kenangan
Ro kabeh pengkhianatan
Loro iki tak nggo nglatih ati
Seko kisahe sing wingi

Bakal tak lalekke cerito aku ra kowe
Ora tak getuni yen akhire
Mlaku dewe-dewe

Uwis tak bukak lawang atiku nggo liyane
Sing iso njagani aku
Ngancani aku ning susah-senengku

Bakal tak lalekke cerito aku ra kowe
Ora tak getuni yen akhire
Mlaku dewe-dewe

Uwis tak bukak lawang atiku nggo liyane
Sing iso njagani aku
Ngancani aku ning susah-senengku

#happyasmara #Molakmalikcerito #royalmusic
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Musisi :
1. Delva = Gitar Akustic Rhythm
2. Egy Fajar = Gitar Cuk
3. Wahyu”PAMAN” = Gitar Electric Lead
4. Wildan / Cak Yakup= Kendang/Ketipung
5. Firman = Keyboard
6. Adhityatommy = Drum Pad
7. Wahyu Sax= Saxophone
8. Vicenza Totti= Bass
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Contact Person : +62 857-8407-7173

Follow RC Music :
Subscribe : https://smarturl.it/SusbcribeRCMusic
Facebook : https://www.facebook.com/royal.music.crown
Instagram : https://www.instagram.com/royal_music.id/
Tiktok : https://www.tiktok.com/@royalmusic.id