B73bNcVsneYmq
Categories:

Fira Azahra – Ati Dudu Wesi (Official Live Kentrung)

Official Live Kentrung : Fira Azahra – Ati Dudu Wesi
Subscribe Global Musik Era Digital
http://smarturl.it/SubscribeGlobalMusik

Special Thanks To :
Artist : Fira Azahra
Songwriter : Gendru Nugraha
Original Publisher (OP) : PT Global Musik Publishing

♫ Aktifkan Nada Sambung ♫ :
Fira Azahra – Ati Dudu Wesi
Ketik : GMOJV kirim SMS ke 1212 (TELKOMSEL)

Lyrics (Ati Dudu Wesi)

Ojo sak penakmu kowe ngelarani
Ojo sak gampangmu kowe ngobral janji
Nanging nyatane tresnomu kui ra tulus suci

Wes tak perjuangke seng mbok karepake
Ning nyatane tresno mok anggep ra ono
Aku iso lungo yen mbok sio sio
Timbang soyo loro

Ati iki dudu soko wesi
Sek raiso saben dino mok larani
Keloro loro neng njero dodo
Nambah perih neng ati

Ati iki dudu soko watu
Sek raiso mbendino mok gawe tatu
Tulung lereno timbang soyo ajur
Aku tak trimo mundur

Ojo sak penakmu kowe ngelarani
Ojo sak gampangmu kowe ngobral janji
Nanging nyatane tresnomu kui ra tulus suci

Wes tak perjuangke seng mbok karepake
Ning nyatane tresno mok anggep ra ono
Aku iso lungo yen mbok sio sio
Timbang soyo loro

Ati iki dudu soko wesi
Sek raiso saben dino mok larani
Keloro loro neng njero dodo
Nambah perih neng ati

Ati iki dudu soko watu
Sek raiso mbendino mok gawe tatu
Tulung lereno timbang soyo ajur
Aku tak trimo mundur

Tulung lereno timbang soyo ajur
Aku tak trimo mundur

Artist Based Playlist Right Here :
Nazia Marwiana : https://smarturl.it/NaziaPlaylist
Tagor Pangaribuan : http://smarturl.it/TagorPGlobalMusik
Mira Putri : https://smarturl.it/PlaylistMiraPutri
Tasya Rosmala : https://smarturl.it/playlistTasyaRosmala
Woro Widowati : https://smarturl.it/PlaylistWoroWidowati
Fira Azara : https://smarturl.it/playlistFiraAzara
Vita Alvia : https://smarturl.it/PlaylistVitaAlviaa
Syahiba Saufa : http://smarturl.it/PlaylistSyahiba
Jihan Audy : http://smarturl.it/JihanAudyGlobalMusik
Mala Agatha : http://smarturl.it/PlaylistMalaAgatha
Anisa Rahma : https://smarturl.it/PlaylistAnisaRahma
Yeni Inka : https://smarturl.it/PlaylistYeniInka
Esa Risty : https://smarturl.it/PlaylistEsaRisty
Didi Kempot : http://smarturl.it/DidiKGlobalMusik
Rena Movies : https://smarturl.it/PlaylistRenaKDI
New Pallapa : https://smarturl.it/PlaylistNewPallapa
New Monata : https://smarturl.it/PlaylistNewMonata
Adella: https://smarturl.it/PlaylistAdella
Ageng Music: https://smarturl.it/PlaylistAgengMusic

Info Global Musik Era Digital :
Twitter: http://smarturl.it/GlobalMusikTwitter
Instagram: http://smarturl.it/GlobalMusikInstagram
Facebook: http://smarturl.it/GlobalMusikFacebook
TIKTOK : https://smarturl.it/TikTokGlobalMusik
Website: http://www.globalmusik.co.id

PT. Global Musik Era Digital disingkat Global Musik didirikan sejak tahun 2008. Global Musik merupakan pengembang “Music Industry Publishing Artist Management Content Provider” dan mitra kerja Telkom, Produser, Musisi, Artis & Kreator Era Digital.

PT. GLOBAL MUSIK ERA DIGITAL
Email : info@globalmusik.co.id

Copyright © 2022 Global Musik. All rights reserved.
#AtiDuduWesi #FiraAzahra #GlobalMusik #LiveKentrung